2777
2789
عنوان

من نابود شدم

147 بازدید | 13 پست

اماااااااااااااااااا نمی بخشمتون تو دنیا سر پل صراط نمیذارم رد بشین میگفتم قاتلمم می بخشم اره می بخشیدمش چون اون اگه می کشت جسمم قربونی می کرد ولی شما روحم گرفتید انسانیتم گرفتید خدای بالا سرمی رو هم شرمنده کردید چون نمیدونم چکار کنم من تا چند ساعت پیش ادم خوبی بودم ولی الان شبیه ادم بدای فیلمام واقعا براتون متاسفم شما یه انسان کشتید

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

باشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
باشه

با سه تا ارام بخش اینا رو نوشتم دیگه امیدی به یه ساعت بعد ندارم دلم میخواد نابود شم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده مگه

برا فرهنگیان محاز نشدم 

برا فرهنگیان محاز نشدم

سال دیگه رو گرفتن ازت؟چرا حرص میخوری(خودم از درون متلاشی ام دارم بهت امید میدم🙂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

سال دیگه رو گرفتن ازت؟چرا حرص میخوری(خودم از درون متلاشی ام دارم بهت امید میدم🙂

ببین بی انصافی ملت با۵۰۰۰ قبول شدن ما رو با ۶۰۰۰ رد کردن

این بی انصافی در حق خیلیا شده قبل از تو

بی خیال من سپردم کسی رو که انتخاب کرده به خدا خودش یه جور میزنه که عالم بمونن دل نفرین ندارم به خدا ادم بدی نیستم سعی کردم خوب باشم ولی نمی تونم ببخشمش

بی خیال من سپردم کسی رو که انتخاب کرده به خدا خودش یه جور میزنه که عالم بمونن دل نفرین ندارم به خدا ...

امیدوارم زندگی روی خوششو نشونت بده:)

امیدوارم زندگی روی خوششو نشونت بده:)

رندگی من روی خوشش رفت و سیاهی مطلق برام موند

رندگی من روی خوشش رفت و سیاهی مطلق برام موند

زندگی عجیبه یهو میبینی جوری جبران شده برات که تمام این لحظه ها حتی یادتم نمیاد

زندگی عجیبه یهو میبینی جوری جبران شده برات که تمام این لحظه ها حتی یادتم نمیاد

اگه نشه گاهی میگم شاید قراره یه رشته بهتر در بیای شاید زندگی داره بازی میکنه شاید سال بعد اصلا رتبه برتر شدی ولی بعد میگم زندگی خیال نیس جبران نمیکنه درس از جایی که فکرش نمیکنم دوباره ضربه میزنه

اگه نشه گاهی میگم شاید قراره یه رشته بهتر در بیای شاید زندگی داره بازی میکنه شاید سال بعد اصلا رتبه ...

پشت کنکوری؟