shabebarani مدیر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19384 عنوان خانما😀 | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 36 پست وقت بخیر من به سرم زده موهام رو کوتاه کوتاه کنم موهام ریزش داره موخوره هم داره چند بار کوتاه کردم و خورد کردم فایده نداره دوستم دارم کوتاه کنم از اول دربیاد....بعد موهام حالت دار فرفریهدرشته...به نظر شما پشیمون میشم؟الان موهام تا کمرمه در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:) 1396/11/28 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
britney26 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3516 خواهر شیطون هی گولم میزنه میگه برو کوتاه کن بهت میاد😢 شاید خواهر شیطون میخواد خودش خوشگل تر از تو بشه😢😆😆😆 دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
shabebarani مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19384 شاید خواهر شیطون میخواد خودش خوشگل تر از تو بشه😢😆😆😆 😂😂😂😂 در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
shabebarani مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19384 عروسی در پیش نیست بعدم میرم ارایشگاه سشوار بکشه لباسمم یقه دار انتخاب میکنم که قشنگ بشه 😙😙😙 در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
صبا74 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 6629 😙😙😙 💓💓💓💓💓🙋 به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
بانوی عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 2025 مرسی عزیزم واقعا موی بلند نگهداریش سخته😊 منم خودم موهام بلنده ولی اصلا دلم نمیاد یه سانت هم ازش کم بشه یاران شِتاب کنید…...گویند قافِلهای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
shabebarani مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19384 منم خودم موهام بلنده ولی اصلا دلم نمیاد یه سانت هم ازش کم بشه منم این ریزش مو وادار کرد به این فکر بیفتم همه جا مو هست😖 در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
بانوی عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 2025 منم این ریزش مو وادار کرد به این فکر بیفتم همه جا مو هست😖 اشکالی ندارههههه ریزش مو اصل کاری به کوتاه نداره هر ارایشگاهی هم بری همینو بهت میگه فقط به موهات برس که ریزشش هم کم بشه یاران شِتاب کنید…...گویند قافِلهای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹