2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
سلام شما چطور خوب بود؟ من امسال جراحی داشتم خیلی زجر کشیدم اونطوری که باید نخوندم

خیلی ممنون من اصلا نگاه نکردم ولی دور و بر ۷۶۰۰ تا ۸۰۰۰ احتمالا البته دیگه فوکوس کردم روی تیر شروع کردم امروز 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بپرسم چی میخونی عزیزم؟

من پارسال ترار معدلم ۹ هزار بود اما کنکورم خوب نبود...

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خیلی ممنون من اصلا نگاه نکردم ولی دور و بر ۷۶۰۰ تا ۸۰۰۰ احتمالا البته دیگه فوکوس کردم روی تیر شروع ک ...

عالیه خدا کمک کنه واقعا ۱۴۰۳ کابوسی بود که هنوز هر روز از ترسش صدقه میدم و دعا میکنم واقعا شیره جونم رو کشید.امیدوارم هیچ کس بیمار نشه و همه به بهترین ها برسید

عالیه خدا کمک کنه واقعا ۱۴۰۳ کابوسی بود که هنوز هر روز از ترسش صدقه میدم و دعا میکنم واقعا شیره جونم ...

چه بد 💔بیماریتون چی بود 

نه عالی نیست البته این حدسه خودمه نمیدونم واقعیت چیه ولی کلا ندید میگیرم اردیبهشتو

405 کنکور میدی؟ ولی ببین علوم ازمایشگاهی میشه مهاجرت کرد من اگه جات بودم شدیدا پیگیر مهاجرتش میشدم ب ...

باید انصراف داد ظاهرا

اگه نخواد انصراف بدم اره

اگه انصراف قرار باشه بدم نه

من جات باشم نمیام تو جهنم کنکور مهاجرت میکنم صد در صد...الانم با این وضع ترازا پشیمونم که موندم

ولش نمیکنم اونو

در کنارش...

چه بد 💔بیماریتون چی بود نه عالی نیست البته این حدسه خودمه نمیدونم واقعیت چیه ولی کلا ندید میگیرم ار ...

راستش عمل گوش درونی داشتم به طرز عجیبی شنوایی یک گوشم رو از دست دادم خیلی سخت بود خدا کمک کنه

راستش عمل گوش درونی داشتم به طرز عجیبی شنوایی یک گوشم رو از دست دادم خیلی سخت بود خدا کمک کنه

ایشالا که حالت زودتر خوب شه 💚💚