2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭

131 بازدید | 4 پست

توروخدا ازدواج فامیلی نکنین 

پدرو مادرا تا زنده این  ارث و میراثتونو تقسیم کنین

توروخدا با هیچکی شریک نشین 

بخدا زندگیمون خونه 

پدرو مادرم ازدواج فامیلی کردن 

پدربزرگام از ۱۰۰سال پیش ارث و تقسیم نکردن الان تقسیمش افتاده گردن بچه ها و نوه هاشون که بیشتر از ۲۰تا ورثه هستن 

یا چند هکتار زمین و شریکی خریدن 

الان جنگ و دعواست سر ارث و میراث هرکی به هرکی میگه  پدر تو سرمون کلاه گذاشته 

یعنی چند هکتار زمینه ولی بخدا دلم میخواد همشون آتیش بگیره

الان مامانم به بابام میگه خواهرات زنگ میزنن پرت میکنن علیه داداشام بابامم به مامانم میگه خواهرای تو پرت میکنن علیه داداشای من 

هی زنگ میزنن بهم که مامانت رفت خونه خواهرش یا بابات رفت خونه خواهرش بهش بگو نره 

بخدا دیگه خستم 

چند ماه پیش گفتم هر دوتون قطع رابطه کنین با خانوادتون که مشکلاتمون کم بشه گفتن باشه ولی عمل نکردن 

من از دروغ بدم میاد

از دل شکستن بدم میاد 

نه میتونم بگم بهم زنگ نزنین یا دعوا کنم باهاشون 

اگه خودمو بکش بیرون توی دعواهای زن و شوهری  داداشامو ناراحت میکنن

با اینکه از  آدم دروغگو و دو رو بدم میاد ولی مجبورم دورغ بگم به هر دوشون که مامان نرفته بود خونه خواهرش خونه ما بود یا بابا به خواهرش زنگ نزده بود با من حرف میزد بخاطر همونم باید به شوهر خودمم دروغ بگم که بابا و مامان مشکلی ندارن باهم سر یه چیز دیگه بهم زنگ میزنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه سند بگیرن برای اموال بعد برن انحصار وراثت درست تقسیم میشه ادما ی جوری رفتار میکنن انگار هزار سال زندگی میکنن بابا زمین مال خداس ما فقط امانت داریم به ناراحتی و حرص و جوش ک داره نمیارزه

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه 

اگه سند بگیرن برای اموال بعد برن انحصار وراثت درست تقسیم میشه ادما ی جوری رفتار میکنن انگار هزار سال ...

هر طرف لج کردن باهم 

این وسط فقط بچه ها عذاب میکشن بخدا داداشم گفت ما اون زمینارو نمی‌خوایم 

هر طرف لج کردن باهم این وسط فقط بچه ها عذاب میکشن بخدا داداشم گفت ما اون زمینارو نمی‌خوایم

قانونی فقط پیش برین 

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه