2777
2789
خب منم همینو میگم قبول نشدم

خب نرسیده ب ۵۰۰۰

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم میگم که قبول نشدم😐

خب تو میگی دلیل نشدنت چیه من دارم میگم بخاطرع اینه😭

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین باید 5 هزار میشدم ولی من 4950 شدم دلیلش اینه 🙂💔

اره🫠💔

نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم 🙂💔

اگه واقعا هدفت فرهنگیانه و دوسش داری بازم بمون و بداش بجنگ

من خودم دومین ساله پشتم

اگه واقعا هدفت فرهنگیانه و دوسش داری بازم بمون و بداش بجنگمن خودم دومین ساله پشتم

تو دومین سالته که پشت کنکوری برا فرهنگیان ؟

گفتی ۸ هزار و خورده ای شدی خیلی خوشحال شدم برات بخدا🥺

اخه تو یک سال دیگه پشت کنکور موندی چیکار کردی بازم کلاس دوازدهم رو ترمیم کردی یا نه ؟؟؟

وقتی پشت موندی انگیزت نرفت؟ سرد نشدی؟

شدم خیلی سخت بود اولین سال ک پشت بودم

امسال ولی انگیزم بیشتر شد چون سال اولی ک موندم پیشرفت داشت ترازم

الان ولی نسبت ب پارسال هردوتا ترازم رفت بالا خداروشکر هرچند کم اما متعادل بود 

پارسال یکیش ۷۸۰۰ بود یکیش ۶۵۰۰ 

امسال الان گرفتم هردو بالای ۸۳۰۰ بود 

پس تلاش کنی میشه درستع؟

منم با گریه و هزار تا درد دارم ادامه میدم چون راه دیگه ای ندارم 

الانم کلییی راه مونده 

مصاحبه مونده 

نهایی دو تا امتحان مونده 

باز باید بخونم 

بازم خداروشکر 

تو دومین سالته که پشت کنکوری برا فرهنگیان ؟گفتی ۸ هزار و خورده ای شدی خیلی خوشحال شدم برات بخدا🥺اخه ...

اره جان

من امسال ترمیم مجددی بودم و نمیتونستم انتخاب کنم بخاطر همین چون تراز معدلم پارسال کم بود 

همههه رو از اول امتحان دادم 💔🫠

اره جانمن امسال ترمیم مجددی بودم و نمیتونستم انتخاب کنم بخاطر همین چون تراز معدلم پارسال کم بود همهه ...

شما ازمون هم شرکت کردید مانند ازمون کنکور قلمچی و غیره؟

شدم خیلی سخت بود اولین سال ک پشت بودمامسال ولی انگیزم بیشتر شد چون سال اولی ک موندم پیشرفت داشت تراز ...

عه خب خداراشکر خیلی ترازات خوبه که امسال 

ایشالا که به هدفت برسی و موفق بشی عزیزمممم

توام واسه من دعا کن

عاشق خوابم 🦥💜