2777
2789
عنوان

مجاز نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 56 پست
به درک نمیخوام بخوانم برن همشون با هم نابود شن ارزوهام خاک شد خودمم روش

😐💔سریع جا نزن دخترجون اینهمه آدم بودن ک بعد چند سال قبول شدن تو هم بهتر بخون واسه تیر یا سال بعد کنکور بده فرهنگیان قبول شو محدودیتی وجود نداره

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

😐💔سریع جا نزن دخترجون اینهمه آدم بودن ک بعد چند سال قبول شدن تو هم بهتر بخون واسه تیر یا سال بعد ک ...

خسته شدم خیلی خسته شدم ایچی فقط همین💔🌹

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تاپیک قفل کرد راجع به دهه هشتاد ی ها بود :من همیشه میگم خوش به حال شون واقعا اینا زندگی کردن یا ما  الان دختر من همه چی براش محیا ست لب تر میکنه شوهرم میگه بفرما :یعنی شوهرم التماسش میکنه بیا برو مثلا کلاس رانندگی نمیر ه فعلا. حالا ما باید به بابا مون التماس میکردیم بزار با ماشین ت یه بوق بزنیم.راحت با دوستاش بیر ون میره کافه میرن مهمونی میرن  .ولی من خودم ۵ دقیقه تلفن خونه رو اشغال میکردم باید به ووتا داداش و بابا و مامان جواب میدادم با کی بودم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اون تاپیک قفل کرد راجع به دهه هشتاد ی ها بود :من همیشه میگم خوش به حال شون واقعا اینا زندگی کردن یا ...

چرا من اینطور نیستم گناه من چیه دلم نشکسته تکه تکه شده

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیرم انشاله درست میشه درس بخون فقط :تو این زمونه فقط باید مستقل باشی

تاپیک که اومدی نگاه کن 

تاپیک که اومدی نگاه کن

اها دیدم امکانش نیست آزاد بری :اگه شرایط:آزاد و نداری بشین یه سال دیگه بکوب بخون. هر چند میدونم واقعا به داشگاه دولتی امیدی نیست :لعنت بهشون با سرنوشت جوونا بازی میکنن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اها دیدم امکانش نیست آزاد بری :اگه شرایط:آزاد و نداری بشین یه سال دیگه بکوب بخون. هر چند میدونم واقع ...

شاید حسابداری و روانشناسی روزانه قبول شم دیدم با تراز من قبول شدن تازه نهایی مونده تیر هم هس

شاید حسابداری و روانشناسی روزانه قبول شم دیدم با تراز من قبول شدن تازه نهایی مونده تیر هم هس

ایشالله موفق میشی