2777
2789
عنوان

مجاز نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنی زندگی ما خیلی گل و بلبله؟

نیس اما نمیخوام بمونم توانش ندارم درک کن بیمارستان روانی در چه شرایطی بستری میکنه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

فکر میکنی زندگی ما خیلی گل و بلبله؟

امکان داره حسابداری بیارم اخه میگن میشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نیس اما نمیخوام بمونم توانش ندارم درک کن بیمارستان روانی در چه شرایطی بستری میکنه

میتونی آزاد روانشناسی یا حسابداری ثبت نام کنی بدون کنکور 

هزینش اونقدری زیاد نیست شرایط کار کردن داری؟

میتونی آزاد روانشناسی یا حسابداری ثبت نام کنی بدون کنکور هزینش اونقدری زیاد نیست شرایط کار کردن داری ...

دولتی میخوام

خواهر منم حالم خوب نیست ته دلم ته دلم امیدم ب کنکور بود ولی اونم نشد با تراز ۵۸۰۰ کنکور چیکار کنم؟ فکر کن فرهنگیان ترازم شدش ۸۳۰۰ چون واقعا خونده بودم واسش فقط واسه فیزیک و ریاضی نخونده بودم درصدام بیشتر از پارسالع بعد بخاطر ی منفی یک تراز ۵۸۰۰ داده من چجوری زنده بمونم کلی خرج رفت و آمد تا حوزه امتحان کردم دیگه پول از کجا بیارم؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

خواهر منم حالم خوب نیست ته دلم ته دلم امیدم ب کنکور بود ولی اونم نشد با تراز ۵۸۰۰ کنکور چیکار کنم؟ ف ...

۶۵۷۱ شدم مجازم نکردن چکار کنم

شایستگی؟ کنکور اصلی و فرهنگیانو میگی؟

شایستگی ۶۰۰۰ شده

یوقت فکر شوهر کردن به سرت نزنه از چاله خودتو نندازی تو چاه

اومدن من گرفتن همه هم موافقت کردن پس چه غلطی کنم

شایستگی ۶۰۰۰ شده

واسه فرهنگیان حتی تا تراز ۱۰۰۰۰ هم میرن پارسال داشتم قبولی هارو می‌دیدم همش غبطه میخوردم با ۱۰۰۰۰ انسانیا توی تجربی اگه بود میشد پزشکی آورد حیف نیست فرهنگیان بری ولی درمورد ی اعتراض بزن ترازت تراز مجازیه واسه انتخاب رشته یاد انتخاب رشته پارسال افتادم:,(

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

واسه فرهنگیان حتی تا تراز ۱۰۰۰۰ هم میرن پارسال داشتم قبولی هارو می‌دیدم همش غبطه میخوردم با ۱۰۰۰۰ ان ...

به درک نمیخوام بخوانم برن همشون با هم نابود شن ارزوهام خاک شد خودمم روش