2777
2789
عنوان

ماهیگیری منو شوهری با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 69 پست

بیزحمت منو لایک کنید برم ناهار برگردم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاریس سلام . امتیاز ماهیگیری رو تو دریای خزر از ایران گرفتن آیا ؟؟؟

سلام اورانوس جون.نمیدونم عزیزم. بعیدم نیست از اینا . همه چیو ک دادن رفت اینم روش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچها بت تور ماهی چندتا گرفتیم اینتقدر لاکچریه واقعا😂

چه ماهی هایی دارید اون سمت؟

ما شمال که میریم بیشتر کولی میگیریم😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

حالا بماند که چقدر راه رفتیمو ...وقتی رفتیم اونجا من شلوار دخترمو در اوردم و با پیراهن و شورت گذاشتم ازاد باشه.شوهرمم تا کمر تو اب بود داشت تور میبست

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
سلام اورانوس جون.نمیدونم عزیزم. بعیدم نیست از اینا . همه چیو ک دادن رفت اینم روش

من هفته ی پیش انزلی بودم . ۴ نفر رفته بودن دریا و تقریبا ۱۵ تا ماهی سفید گرفته بودن . کیلویی ۷۰ میداد . اونجا متوجه شدم از ایران امتیاز ماهی گیری رو گرفتن ، و اینا قاچاقی شکار کردن ☹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
حالا بماند که چقدر راه رفتیمو ...وقتی رفتیم اونجا من شلوار دخترمو در اوردم و با پیراهن و شورت گذاشتم ...

تو اين سرما رفتين ماهيگيري؟انوقت دخترت رو هم لخت كردي ؟يخ نكرد بچه؟

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من هفته ی پیش انزلی بودم . ۴ نفر رفته بودن دریا و تقریبا ۱۵ تا ماهی سفید گرفته بودن . کیلویی ۷۰ میدا ...

واویلا😥😥😥

از اولش مادرشوهرم تا چشمش ب من میخورد میگفت وای بچه سرما نخوره.وای مردم از بس حرص خوردم الان م (شوهر ...

ناراحت نشو اولین فکری که به ذهن منم رسید سرما خوردن دخترت و شوهرت بود ، دیگه چه برسه به مادرشوهرت که اونجا حضور داشت

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

وقتی شوهرم از اب اومد بیرون واسه خودشیرینی گفت وای همش دارم شور تو بچه رو میزنم نکنه سرپا بخورین منم گفتم واه منم تا کمر خیسم اصلا سرد نیس😊گفت نه م خیلی زود سرما میخوره

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید