2777
2789

تفریحاتتون چیه

چیکار میکنین ک بهتون خوش بگذره و بعدا حسرت نخورین

در هفته چندبار با دوستاتون میرین بیرون؟محدودیت خانواده اتون چطوریه 

گاهی با دوستام بیرون میرم

سفر مجردی هم رفتم چندتایی

بقیشم به دانشگاه و....میگذره

خانواده ی مذهبی دارم

:)

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ک سفر مجردی رفتی با وجود خانواده مذهبی

مرسی🩵🩵

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

جوونی یعنی جی

البته من توی رنج سنی که شما گفتی نیستم ، 

اما تجربه خودم رو بگم، خیلی رفیق بازی کردم، همه ناتو دراومدن، اگر اون وقت رو روی رشد خودم میگذاشتم، الان خیلی موفق تر بودم

دست رو دلمون نذار من که زندگی نباتی دارم تا بزرگ شدیم خوردیم‌ب  پیری پدر مادر فقط میبرم دکتر و بیمارستان و میارم تفریح پیشکشم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دست رو دلمون نذار من که زندگی نباتی دارم تا بزرگ شدیم خوردیم‌ب پیری پدر مادر فقط میبرم دکتر و بیمار ...

عزیزم خدا حفظت کنه برای پدر و مادرت به این فک کن ک دعای اونا تا اخر عمر پشت سرته

جوونی یعنی جیالبته من توی رنج سنی که شما گفتی نیستم ، اما تجربه خودم رو بگم، خیلی رفیق بازی کردم، هم ...

یعنی جوری زندگی کنی ک بعدا حسرت عمر از دست رفته رو ادم نخوره 

البته من معقتدم نبایدم دیگ همش تفریح کرد

رشد و توسعه ی فردی باید اولیت باشه در کنارشم تفریح 

خانواده دهنمو سرویس میکنه 

دوست پسر و رل ندارم گور باباشون 

یه اکیپ مختلط عشقنا تعدامون بالا نیست ولی مااااه نگم چقدر پایه 

کوه ویلا مهمونی شمال مسافرت کافه همه چی :/

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(