2777
2789
عنوان

بنظرتون این شوهر من چجوری ادمی

260 بازدید | 15 پست

چند روز اومدم سفر پیش خانوادم سر یه مساله خیلی کوچیک الکی قهر کرد 2 روز زنگم نزده بنظرتون این چجور ادمیه؟

من خیلی ناراحت شدم که بعد یکسال اومدم چند روز بمونم اینجوری زهر دلم کرد یبار هم قبل قهر بهش گفتم میخوام برگردم بیا دنبالم گفت چرا اینقد زود مگه با خانوادت دعوات شده میخوام وقتی اومد بگم بچه‌ات ببر من نمیام 

ی سوالی امثال تو که تا هرچی میشه میگن بچه تو ببر یعنی چی؟؟ بچه مگه فقط مال مرد هست چرا مثل زن های صد سال پیش فکر میکنید مگه بچه توپ هست هر دفعه پرتش می‌کنی یجایی بخاطر اینکه دوروز بیشتر خونه مادرت بمونی؟؟ چه راحت از اون طفل معصوم ها میگذرین.....

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من این دوره زمونه نباید مردا رو چن روز تنها گذاشت 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

ی سوالی امثال تو که تا هرچی میشه میگن بچه تو ببر یعنی چی؟؟ بچه مگه فقط مال مرد هست چرا مثل زن های صد ...

خجالب بکش خانم تو تو زندگی من نیستی من 2 تا بچه پیش فعال دارم که الان ک به سن 10 سالکی رسیدن همیشه با خودم بودن و من لحظه ای نمیتونم ازشون جدا بشم شوهر من 1 ساعت هم بچها تا الان نگه نداشته من فقط میخوام درک کنه که من اومدم مسافرت استراحت منم بفهمه من خودم دارم با بچها سختی تحمل میکنم اون دیگه دردی نشه رو دردام با اخلاق گوهش  

خودت و با این حرفا بی ارزش نکن. ازش ناراحتی بهش بگو ولی هیچوقت این حرفارو تکرار نکن فقط خودت و سبک م ...

بهش گفتم ازت ناراحتم صداش بلند کرد گفتم مگه من چیکار تو دارم  من اصلا ماری بتونم ندارم 

بعدم گفتم خب بگو چرا ناراحتی گفت من نباید توضیح بدم 

عزیزم شوهر منم همینه 

یکبار نشده برم خونه پدرم تو شهر ديگه اینجوری نکنه

تو دلم درش میاره

احساس میکنم حسودی میکنه من میرم خونه پدرم

بکر میکنه من ديگه اونجا یادم بهش نیس

چون مدام دعوتم میکنن یا دست جمعی با برادر وخواهران میریم تفریح

چون یکبار گفت تو میری...یادت به من نیست اصلا