2777
2789
عنوان

قرار اول

263 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ، من اولین باریه که اینجا پیام میذارم

میخواستم راهنمایی ام بکنید

من  دیروز با ی آقایی برای بار اول قرار داشتم (خواستگاری) قرارمون بیرون بود، من حس کردم این آقا خیلی از من خوشش نیومده از کجا میتونم بفهمم حسش چی بوده

ضمن اینکه همون روز قرار شد ی هفته بهم فرصت بدیم بعد نظرمون رو بگیم، ولی من نمیتونم بهش فکر نکنم

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون باراولته اینجوریه

نمیدونم پیش معرفمون خیلی تعریف کرده ازم، ولی گفته فرصت میخواد تا فکر کنه..

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)
نمیدونم پیش معرفمون خیلی تعریف کرده ازم، ولی گفته فرصت میخواد تا فکر کنه..

خب راس میگع دیگ ازدواج که بچه بازی نیس

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
خب راس میگع دیگ ازدواج که بچه بازی نیس

مرسی گلم، متوجه میشم، ولی تو صحبت کردن هاش اصلا بهم نگاه نمی کرد، حتی یجاهایی حرف هایی زد که من حس کردم مایل به ادامه صحبت نیست، به خاطر همین صحبت رو خیلی کوتاه کردم و سعی کردم شنونده باشم، دو سه با رتاکید کرد که آدم ها باید مناسب هم باشن و ممکنه دو طرف خوب باشن ولی به درد هم نخورن، حرفهاش درست بوده ها ولی خوب به نظرم گفتنش تو جلسه اول آشنایی بیشتر به خاطر اینه که به دختر بفهمونن خوششون نیومده ...

ایش زیاد مشتاق نشان نده خودتو توم زنگ نزن تا بزنه بر قرار بعدی 

از طریق معرف با هم در ارتباطیم، مستقیم با خودشون در ارتباط نیستم دوستم

مرسی گلم، متوجه میشم، ولی تو صحبت کردن هاش اصلا بهم نگاه نمی کرد، حتی یجاهایی حرف هایی زد که من حس ک ...

نمیدونم والا ایشالاهرچی خیره پیش بیاد

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

ولی خوب ی کارهایی هم کردن که من دو به شک شدم، مثل ی دختر گل فروشی اومد و اصرار کرد خرید کنن . ایشونم از ش گل خرید داد به من، یا موقع خداحافظی خیلی قشنگ خداحافظی کردن ، دستشون رو روی قلببشون گذاشتن و موقعی که خواستم حرکت کنم دوباره برگشتن گفتن مراقب خودتون باشین..

دوستان میشه شما از تجربه های آشنایی تون بگین، یرخورد طرف مقابلتون چه طور بوده؟

دوستان میشه شما از تجربه های آشنایی تون بگین، یرخورد طرف مقابلتون چه طور بوده؟

اینو هرروز باخودت تکرار کن ک مردا اگ واقعااااز یکی خوششون بیاد هیچی جلوشونو نمیگیره اصلا تو بهترین ادمم باشی ممکنه خوشش نیاد این ب اون بستگی داره و در کل شاید خجالت کشیده ک بهت نگاه کرده و... ولی سعی کن سمتش نری 😑