2777
2789
عنوان

زایمان زودرس در هشت ماهگی

309 بازدید | 27 پست

سلام مامانای مهربون 

من ۳۳ هفتم 

۳۱هفته رفتم سنو وزن گبت اب دورش زیاده 

یعنی تا ۲۴ نرماله برا من ۲۶ بود

بعد بهداشت خیلی ترسوندم گفت ممکنه با تحرک و کارای روزمره چون ابش زیاده بترکه 

۳۰ هفته هم امپول ریه زدم 

میخام بدونم کسی بوده ۳۳ هفته زایمان کنه 

ایا بچه مشکلی نداشته 

معمولا مشکل شدیدی پیش نمیاد

فقط بچه چند روز تو دستگاه میمونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

رشد بچه من توی 32 هفته متوقف شد 

دقیقاً36 هفته زایمان کردم 

یعنی 35 هفته و 7 روز 

بچممم هیچ مشکلی نداشت فقط اینکه خیلی کوچولو بود... 

از اون طرف یکی از اقوام توی 41 هفته زایمان کرد بچش توی دستگاه بود چند روز 

اصلاًبه خودت استرس نده توکل کن به حضرت زهرا. اون خودش مادره کمکت میکنه

خدا..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر نترس ما تو اشناها داشتیم یهو کیسه آبش تو ۸ ماهگی پاره شد بچه یه مدت رفت nicu كه تحت نظر باشه بعد مرخص شد .حالا كه اينجوري گفتن تا جایی که میتونی استراحت کن به خدا توکل کن هیچی نمیشه

دختر دوم منم ۸ ماهه دنیا اومد چون بند ناف دور گردنش پیچیده بودو تکون نمیخورد.رفتم سنو ،بعد دکتر...فشار خودم بالا میرفت ،،برعکس ضربان قلب جنین پایین میومد اورژانسی سزارین شدم...الان دخترم ماشاالله ۱۶ سالشه

اونجا فقط ی دوهفته ای تو دستگاه نگه میدارنو باید با سرنگ بهش شیر بدی....ما مشکل خاصی نداشتیم......

ولی شما که رو این بچت آب دور جنین زیاد شده....منم رو پسرم همینطوری شدم چون دیابت بارداری داشتم.....دکتر گفت بخاطر دیابت بارداری آب دور جنین زیاد شده...شکمم بزرگ شده بود همه فکر میکردن دوقلو باردارم....اونم یکهفته زودتر سزارین شدم.....مشکلی نداشت الان ماشاالاه ۷ سالشه....شلوفو پُر جنبو جوش

عزیزم استرس نداشته باش ب منم ۲۴ هفته گفتن آب دورش زیاده اما تا ۳۷ رفتم.مثبت نگر باش هیچ کار نمیشه.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اها کیسه ابتون پاره شد؟اب دورش چقدر بود

یادم نیست دخترم یکسال و نیمشه زیاد تو بهرش نرو و حرکات تند انجام نده .من شب پسرم میخواست بره دسشویی بیدارم کرد ترسیدم از خواب پریدم کیسه آبم پاره شد. سونو که رفتی ببین ریه اش کامل شده یا نه به دکتر بگو آمپول ریه بزه . انشالله بسلامتی بغل بگیری 

2790
2778
2791
2779
2792