2821
2789

تاپیک اخرم گذاشتم ببینید

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم تو‌مجلسی ۵۱۱۰ذکر یاخالق بگو بعدش دعاکن

___

شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰بار سوره ضحی رو بخون و دراخر خواستتو از خدا بخوا

___

ختم ۱۲۴هزار صلوات بگیر 

___

هر ختم کامل قران ی دعای مستجاب داره

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم تو‌مجلسی ۵۱۱۰ذکر یاخالق بگو بعدش د ...

یعنی اگه یبار قرآن و ختم کنیم دعامون مستجاب میشه ؟ من قبلن انجام دادم و حالا که فک میکنم دعام برآورده شده بود 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم تو‌مجلسی ۵۱۱۰ذکر یاخالق بگو بعدش د ...

حتما باید مجلس باشه تو خونه نمیشه ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز