2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نائب فاعل همون فاعل هس فقط تو جملا مجهول باب حفظ کن وقت داریم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دبیر عربی هستم گلم

بارم نائب فاعل بالا نیست ولی حتما میاد ؛ فعل میده یا جمله میگه مجهولش کن یا نائب فاعل را مشخص کن 

که اول باید تشخیص بدی فعلذمعلومه یا مجهول بعد بفهمی فاعل میخاد یانائب فاعل

کی امتحان عربی دارید امروز که تعطیله؟؟

همه تعطیلن ما باز

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اقا هرکی این قید حالتو بلده یه توضیحی بده من نمیفهممش

قید حالت با،با معنی میشه

با خوشحالی

یه حال یا صفت اگه صفت نبود پس حاله

حالا جمله

و مبتدا اکثرا ضمیر خبر

همین نمی تونم مثال بزنم چون اونقدر عربیم خوب نیس

چندمین؟؟یعنی ممکنه مدارس دیگه هم باز باشه؟؟

دوازدهم امتحان داریم مدرسه نیس برا روز تعطیلی وجود نداره