2777
2789
عنوان

گیاه خرنوب

| مشاهده متن کامل بحث + 10724 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز .ببین تد خودت فولیکولت خوبرباشه حاما میگیره 40هم خوبه 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من میخوام خرنوب رو‌بگیرم بدم شوهرم تو سایت دیدم همه تعریف میکردن

همه تبلیغ الکی میکنن اونایکه تبلیغ میکنن همشون فروشنده های خرنوبن  میخان جنسشون فروش بره براهمین تعریف بیخود میکنن

خواص مهم پودر خرنوب

• جوان سازی پوست صورت
  • تقویت و افزایش رشد موی سر
  • درمان نازایی زنان
  • درمان کم خونی در خانم های باردار
  • افزایش شیر مادر در زنان شیرده
  • درمان ناباروری در مردان
  • تقویت اسپرم
  • کاهش فشار خون بالا
  • کاهش قند خون در دیابت نوع 2
  • کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری
  • پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان

برای خواندن سایر خواص خرنوب لطفا کلیک کنید...

عزیزم شوهر منم پارسال مشخص شد ازواسپرمی داره باید برید دکتر ارولوژی که معاینه کنه مشخص بشه مشکل از کجاست شوهر من مشکل هورمونی داشت و اسپرم تولید نمیشد دکتر 30تا امپول hcg براش نوشت که بزنه بعدش ازمایش داد خداروشکر 4میلیون اسپرم تولید شده ولی هنوزم برای بارداری طبیعی کمه باید بره بالای 15میلیون خلاصه که دیروز پیش یه دکتر گیاهی توی قم رفتیم که به شوهرم خرنوب داد باید دم کنه با یه مقدار دیگه دارو بخوره ایشالله که اسپرمش بره بالا شمام نگران نباش ببین مشکل از کجاست بعدش خیلی راحت مشکلش برطرف میشه ولی بنظرم دارو گیاهی خیلی بهتره تا شیمیایی الان بعد از این همه امپول که شوهرم زد خیلی لاغر شده.