2777
2789
عنوان

گیاه خرنوب

10724 بازدید | 48 پست

سلام دوستان. همسر من آز اسپرم داده همه چیش خوبه جز حرکتش دکتر هم رفت قرص استفاده کرد اما باز آزمایش داد تاثیری نداشت،کسایی ک شوهرشون از خرنوب استفاده کردن میخوام بدونم‌ نتیجه گرفتن یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ااا نمیدونم چی استفاده کنه

از عطاری های خوب باید بگیری معجونه به صورت خشک شده میدن پودرشو باید بخوره 

خیلی گرمیه واسه پسر دار شدنم میدن به خانما ولی اصلش واسه تعداد و حرکت اسپرمه

به شدت گرمیه ولی میگن باید هم زمان کاسنی هم بخوره که گرمیش نکنه

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
عزیزم من شنیدم ناهی سمنقور واسه اسپرم عالیه

این ماهی رو هم شوهر من مصرف کرد اسیابش کرد به همراه گرده گل و گرده لقاح و عسل خورد این ماه که فایده نداشت تا خدا چی بخواد 

و خدا همین نزدیکیست
این ماهی رو هم شوهر من مصرف کرد اسیابش کرد به همراه گرده گل و گرده لقاح و عسل خورد این ماه که فایده ...

میگن انگار ۳ ماه باید مصرف بشه 

شما مشکل شوهرتون چیه

چه داروهایی مصرف کردن؟ من شوهرم یه ماه خرنوب مصرف کرد این ماه که نتیجه نگرفتم حالا ادامه بده ببینم چ ...

قرص ویتامین ای با مولتی ویتامین با یه کپسول بود نمیدونم اسمش چیه‌ نزدیک ۴۰۰تومن هزینه قرص شد ک اثر نداشت اصلا😕 میخوام خرنوب بگیرم ببینم اثر داره یا نه

منم الان ۵ ماه اقدامم این ماهم انگار دارم پری میشم یعنی ۶ ماه ۲ ماه دارم قرص میخورم ولی این ماه حتما میخوام شوهرمو ببرم آزمایش شاید مشکلی داره

از عطاری های خوب باید بگیری معجونه به صورت خشک شده میدن پودرشو باید بخوره  خیلی گرمیه واسه پسر ...

منم مشکل شوهرم فقط حرکتش هست ک ۴۰هست باید ۶۰باشه. پس خوبه ب نظر شما؟

قرص ویتامین ای با مولتی ویتامین با یه کپسول بود نمیدونم اسمش چیه‌ نزدیک ۴۰۰تومن هزینه قرص شد ک اثر ن ...

شوهر منم الان دو ماه داره قرص ترنتال میخوره اونم خیلی گرون شد حدود 600 هزار تومن .. ویتامین ای و زینک و فولیک اسید هم میخوره... در کنارش شبی یه استکان کاسنی. یه استکان دم کرده خرنوب و مخلوط ماهی و گرده و هزار تا چیز دیگه هم خورد هنوز که نتیجه نگرفتیم .. این ماه که خیلی امیدوار بودم که امروز پریود شدم

و خدا همین نزدیکیست
منم مشکل شوهرم فقط حرکتش هست ک ۴۰هست باید ۶۰باشه. پس خوبه ب نظر شما؟

والا من استفاده نکردم فقط شنیدم 

ولی سرچم کردم گفته بود واسه اسپرم عالیه از قدیم توی طب سنتی بوده