2777
2789
عنوان

یه فر مو خریدم

170 بازدید | 6 پست

دی اس پی مارکش

۹میله فر ریز 

قیمتشم ۱۷۰۰شد

کسی داشته این دستگاهو؟

کارکردش چجوریع؟

پشیمون شدم از خریدشششش

فقط صرفا خریدم تا ارسالم رایگان شه نیاز نداشتم چون عادت کردم ب بیگودییی

خیلی پشیمونم🤕💔

بیگودی چنده خریدی دیگ. یا بفروش یا ازش لذت ببر

من ازین فومی ها میگیرم عالینو راحت قیمتشونم اوکی تا یه ۱۰بار یاستفاده جواب میدنو خراب نمیشن

اخهه الان دیدم میگن کار باهاش سخته

موهارم داغون میکنه

مارکشم ک کلا نشناختس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این مدل رو ندارم ولی یه بابلیس لوله خودکاری قبلاً از دیجی کالا خریدم ۵۰۰. و خورده که قیمت روزش رو چند روز پیش اتفاقی دیدم شده ۱ و خورده قیمتا الان همینه اگر از لحاظ قیمت میگی 

ولی من در کنارش روبونا هم دارم که بدون حرارت فر کنم من استفاده ام کمه برای روزای خاص گرفتم ولی خب پشیمون نیستم از خریدش دیگه خریدی کاریش نمیشه کرد یا ازش استفاده کن و کیفش رو ببر یا بفروش یا هدیه بده 

من ازین فومی ها میگیرم عالینو راحت قیمتشونم اوکی تا یه ۱۰بار یاستفاده جواب میدنو خراب نمیشناخهه الان ...

کلیپشو ببین چطوریه

تمرین کن

اگ خوشت نیومد بفروش 

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

من این مدل رو ندارم ولی یه بابلیس لوله خودکاری قبلاً از دیجی کالا خریدم ۵۰۰. و خورده که قیمت روزش رو ...

نبابا قیمت ک نه حس میکنم برام کاربردی نداره نمیدونم اخه کلا من شب تا صب رو سرم بیگودیه موی برو دوستدارم ولی از فر دائم میترسم

شاید بکارم اومد