2777
2789
عنوان

از من بدبخت وجود داره آیا

250 بازدید | 28 پست

ترازم شد ۴۰۱۲ مجاز انتخاب رشته فرهنگیان نشدم کل رفیقام شدن انقد داخل گروه خوشحالن اما فقط پیاما شونو میبینمو اشکام میریزه با این تراز دولتی چیزی قبول میشم یا ن

خودتو دست کم نگیر🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم قبول شی ولی مگه چی شده که انقدر خودتو باختی ؟؟کنکور سرنوشت مارو تغییر میده مگه ایشالا سال ب ...

سال بعدی ندارم خانواده ام گفتن اگ همین امسال قبول بشی میزارم بری چه فرهنگیان چه دولتی ولی سال بعد ن 

ینی هیچی نمیارم

خودتو دست کم نگیر🌱

من تغییر رشته ای بودم ترازم شد4000 توکه رشته خودت بود یکم میخوندی خب 

اشک هم نریز اگه تلاش میکردی و نتیجه نمیداد اونوقت باید گریه کنی الانم خودتو جمع و جور کن برا سال دیگه بخون 

دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان .️

عزیزم. 

منم سال ۹۸ کنکور فقط ملی واردم. 

مجاز شدم برای فرهنگیان ولی قبول نشدم 

سال ۱۴۰۳ معلم همون چیزی شدم که سال ۹۸ میخواستم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

سال بعدی ندارم خانواده ام گفتن اگ همین امسال قبول بشی میزارم بری چه فرهنگیان چه دولتی ولی سال بعد ن ...

عزیزم چرا انقدر ما خودمون و محدود میکنیم به کنکور 

آزادم میتونی بری 

واقعا موندم این فرهنگیان چی داره انقدر متقاصیش زیاده 

من خودم مجاز شدم نرفتم انقدر بدم میاد

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست