2789
عنوان

یافتن دوست

119 بازدید | 23 پست

سلام سلام خیلی حس تنهایی دارم از وقتی ازدواج کردم دور شدم از خانواده و دوستام اینجا کسیو ندارم که حتی بریم پارک باهم دو قدم راه بریم حرف بزنیم خیلی سخته کیا مثل منن تنهایی واقعا بده دوتا زن میبینم رو نیمکت نشستن باهم میگن میخندن اصلا چنان حسرتی در من شکل میگیره 🥲🥲🥲راه حلش چیه چجوری دوست پیدا کنم ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا نداری راحتی هر چی ضربه میخوری از همین دوست هاست من الان 5 ساله با یک نفر دوستم خیالم راحته

همیشه هم اینطور نیست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من تو باشگاه دوست پیدا میکنم یا وقتی پسرمو میبرم پارک، یا کلاس خیاطی که میرم، با مامان بچه هایی که درس میدم دوستم

برون‌گرام

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

برو باشگاه، کلاسای فنی حرفه ای، استخرتوی پارک ها صبح ها ورزش میکنن اونجا برو

ترجیحم اینه یه دوست پیدا کنم مشابه دوست صمیمیم که ازم دوره که الکی هم شده بند پ بساط جمع کنیم بریم پارک چایی بخوریم میوه ببریم خوراکی ببریم من حوصله این تفریحارو دارم دلم میخواد اینطوری خوش باشم تا کلاس و باشگاه و اینا 

والا برای ما همیشه اینطوری یکی پیدا کردم خوب با اونم

چون طرز فکرتون اینه همیشه هم ضربه میخورید

ذهنیتتون عوض کنید که این دوستتون براتون بمونه

امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ترجیحم اینه یه دوست پیدا کنم مشابه دوست صمیمیم که ازم دوره که الکی هم شده بند پ بساط جمع کنیم بریم پ ...

خب از یجایی باید این دوستو پیدا کنی دیگه، اینجورجاها تجمع خانما بیشتره احتمال دوست پیدا کردن بیشتره

چندبار حرف میزنی ، کافه میری، میشناسیشون، دوس داشتی ادامه میدی