لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تراز کل این بشه زیست گیاهی یا جانوری آره.نهاییت خوب بشه میتونی همون رشته مدنظر خودت بری
عزیزم من تراز کلیم شد 9000
به نظرت خوبه؟ منطقه سه هستم
ناراحتم
به اهدازه تلاشم نبود نمیدونم چرا
ولی نهایی هامو دارم خوب میدم
دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
شما میدونید با تراز کنکور اصلی تجربی ۵۸۰۰ تراز فرهنگیان ۸۰۰۰ شایستگی ۶۸۰۰ میتونم دعوت ب مصاحبه بشم؟
بستگی ب ظرفیت بوم داره گلم
ولی بطور کلی شانست متوسطه
عزیزم من تراز کلیم شد 9000به نظرت خوبه؟ منطقه سه هستم ناراحتم به اهدازه تلاشم نبود نمیدونم چرا ولی ن ...
بله عزیزم تراز خوبیه
کلا تراز ها امسال نسبت ب انتظار ها جالب نبوده.