2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به خدا🥺الان خیلی سخته یه یخچال معمولی ۱۰۰ تومن💔

خانواده ت جهیزیه نمیدن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم تو همین وضعم 

شوهرم کارمنده حقوقش شدیداً پایینه همین الان تموم شده 

دیگه نمی‌دونیم چیکار کنیم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ماهم همین هستیم این ماه فقط دوتومن ته کارت شوهرمه اول ماه جوگیرشدم کلی گوشت خریدم وفریزروپرکردم الان توشهرغریب فقط دوتومن تااخرماه داریم نمیدونم چیکارکنم این دوماه خیلی زود حقوق امون تمام شده البته یه سفرهم شهرپدریم رفتیم وده روز اونجابودیم 😕

گاهی انسانم آرزوست
ماهم همین هستیم این ماه فقط دوتومن ته کارت شوهرمه اول ماه جوگیرشدم کلی گوشت خریدم وفریزروپرکردم الان ...

ماهم همینطور ۲ تومنم نمونده 🤕

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

جوابت همون عکس پروفایلت

از اون سوال بی ربط ، این جواب بر می آمد😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

واقعا دلیل اصرارش رو نمیدونم مثلا گیرم کارمند پیچ صنعت گردان آرامش باشه ایشون چه فرقی براش میکنه

ایشون اصن فرقی نداشت براش

صرفا تلاش داشت رفع کنجکاوی کنه😄🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دیگه فعلا قسمت همینه 

صبوری رو ما مردم خوب بلدیم 

قطعا هممون این مدلی هستیم که از مسیولامون توقعی نداریم چون بالاخره تحریم هست و هزار تا بدبختی دیگه 

حالا فعلا تحمل می کنیم چون تا اثاثمون نره تو کوچه میشه ی جوری ساخت و زندگی کرد 

خداکمکمون کنه

خدا هم کلافه شده از ماها 

حالا میگه عقل دادم زبونم دو متر دادم پاهای سالمم دادم دیگه خودتون نشستین منتظرید من حاضر و اماده نون بذارم تو سفره هاتون یا راحتی و اسایش بدم بهتون 

خودتون مگه چتونه بنده های بی دست و پای من