2777
2789
عنوان

عربی نخوندمممم

123 بازدید | 13 پست

میدونم بدبخت شدم به روم نیارید 

فقط یه درس رو تونستم بخونم دیروز و امروز کل روز سرگیجه وحشناک داشتم حالم بد بود انرژی زا خیلی مصرف کرده بودم .... اصلا نفهمیدم چی خوندم شبم که قراره بیدار بمونم 

چه گوهی بخورم الان 

حداقل میخام پاس شم 

دوازدهمم 

الانم خوب نیستم 

یه راه حل بدید من چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال اخرین ساله دلت واسه این روزا تنگ میشه این اخرین امتحان عربیه که تو مدرسه واسه همیشه میدی اگه خسته ای یساعت بخواب عربی اونقدرام سخت نیست

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

هعی منم معنی تمرینارو ننوشتم .برا همین حوصله ندارم از رو گوگل بخونم 

ولی خب 2 درسو کامل بخون ک پاس شی چون بارم هر درسش 5 نمره س

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

امسال اخرین ساله دلت واسه این روزا تنگ میشه این اخرین امتحان عربیه که تو مدرسه واسه همیشه میدی اگه خ ...

عمرن دلم واسه این دوران مزخرف و شکنجه آور تنگ بشه .. عربی سخته قواعدش .... بخدا از صبح دهنم سرویس شده سوالاتش سخته 

عمرن دلم واسه این دوران مزخرف و شکنجه آور تنگ بشه .. عربی سخته قواعدش .... بخدا از صبح دهنم سرویس شد ...

منم میگفتم این حرفارو تموم شد رفت 

لازم نیس بیست بگیری که در حد قبولی اوکیه 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

ما که صحفه آخر نداریم هیچیمون نیست فقط از این زندگی مزخرف خسته شدیم

اگه زندگی مزخرف بخاطر درسه بدون بهترین دوره همین دوره ست، من یادمه یبار سرامتحان دانشگاه دو شبانه روز نخابیدم کلا صب و شب کردم شبم تا صب بیدار دوروز بعدش چشم درد گرفتم. میگفتم تمام بشه راحت بشم، نمیدونستم بهترین دورانمه. 

اگه زندگی مزخرف بخاطر درسه بدون بهترین دوره همین دوره ست، من یادمه یبار سرامتحان دانشگاه دو شبانه رو ...

تو فقط چشم درد گرفتی 

بنده تو همین دوران به شدت اضطراب اجتماعی گرفتم ،  بهم قلدی کردن، تو خونه هم کتک میخوردم ، تو مدرسه هیچ دوستی ندارم ، افسردگی ، خستگی ، استرس اینکه کار پیدا نشه برام ، مشکل بورسه اجازه خانواده 

زندگی ها متفاوته عزیز