2777
2789

حدود نیم ساعت پیش داشتم از پله ها بالا میرفتم که برم بخوابم برادر شوهرم صدام زد تو پله ها خم شدم ببینم چی میگه که یهو بیام بلند شم سرم خورد به به تیزه بالای دیوار پله خیلی دردم گرفت حرصم گرفت تو دلم اول گفتم خیر نبینی ولی به روش  نیاوردم خیلی ترسید گفت چیزیت که نشد گفتم نه یه پنچ دقيقه فقط جا ضربه درد و سوز داشت بدنم یه لحظه بی حس شدآخه خيلی استرس گرفتم الان نیم ساعت بهترم فقط خیلی کم سوز میده فقط حس میکنم سرم سنگینی میکنه فقط خیلیی استرس دارم که یه وقت چیزیم نشه نه حالت تهوع گرفتم نه استفراغ فقط یه کم سرم درد گرفت بدنم بی حس شد ولی الان بعد چند دقیقه هم سرم خوب هم دیگه بدنم بی حس نیس

وسط سرم ضربه خورد تو را خدا کمکم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیزی نیست بارها تجربه شو داشتم

عزمزم منم تجربه داشتم ولی نمیدونم چرا یهو ترسیدم با خودم گفتم ضربه مغزی یا لخته یا تشنج نکنم الان بیش از نیم ساعت بهترم ولی یهو استرس گرفتم

روغن بنفشه کنجدی اگه داری تو بینی بریز

برای ضربه و کوفتگی هم روغن سیاهدونه بزن اروم ماساژ بده

و شاااااید شاید داروی لخته خون (طب اسلامی) البته فکر نکنم نیاز باشه اگه خیلی میترسی فردا با  درمانگر مجرب طب اسلامی شهرتون مشورت کن اگه نمیشناسی تاپیکمو بخون

دعای امام علی میفرستم بخون غمت نباشه

هروقت از چیزی ترس داری این دعارو بخون

بسم الله خیر الاسما بسم الله ملء الارض و السما الرحمن رحیم الذی لایضر مع اسمه شی ولا داء

سرچ کن تلفظ صحیحش ببینی

البته تو طب اسلامی به دعای قند(دیابت) معروفه که بیماران دیابتی قبل از غذا خوردن باید بخونن  اما درکل این دعا برا هر اتفاقی که ادم ازش ترس داره خوبه

روغن بنفشه کنجدی اگه داری تو بینی بریزبرای ضربه و کوفتگی هم روغن سیاهدونه بزن اروم ماساژ بدهو شااااا ...

باشه عزیزم مرسی بابت راهنماییت

داروی ضد لخته خون طب اسلامی هم مگه هست؟؟؟