2777
2789

اخه کی میتونه پیش بینی کنه؟!

من نمیدونم کی میگه فلان رشته رو با فلان درصد قبولی

خود سنجشم پارسال تا نهر طولش داد بعد ما جی بگیم الان؟

(با لحن ملایم بخونش)

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کی میتونه پیش بینی کنه؟!من نمیدونم کی میگه فلان رشته رو با فلان درصد قبولیخود سنجشم پارسال تا نه ...

میدونه خوشگلم

مثلا کسی با همین درصدای اطرافیانش چی قبول شدن بیاد بگه

درسته که میگن تراز نسبت به پارسال اومده پایین؟

آخه کنکور از پارسال سخت تر بود

میدونه خوشگلممثلا کسی با همین درصدای اطرافیانش چی قبول شدن بیاد بگهدرسته که میگن تراز نسبت به پارسال ...

اخه نمیشه مقایسه کرو

مثلا فیزیک انسال خیلی راحتتر بود نسبت به پارسال

شاید ۳۰ پارسال با ۵۰ امسال مطابقت کنه مثلا!

یا ریاضی سخت شده بود و زمین

حتی فکر کنم درصد زمینو ندادن اره؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

چقدر کم،نهایی حدود ۹۲۰۰ بگیری پزشکی تعهدی

من با ۸۵۰۰ کنکور

۹۱۰۰ نهایی ها

پارسال تعهدی هیچ جا قبول نشوم منطقه ۳ :)))))

من با ۸۵۰۰ کنکور۹۱۰۰ نهایی هاپارسال تعهدی هیچ جا قبول نشوم منطقه ۳ :)))))

تعهدی بومی گزینیه فقط هم تراز مهمه رتبه مهم نیست استان به استان هم فرق داره،مثلا استان ما تراز ۸۶۰۰ پزشکی تعهدی میده

امسال ترازت چند شد؟

تعهدی بومی گزینیه فقط هم تراز مهمه رتبه مهم نیست استان به استان هم فرق داره،مثلا استان ما تراز ۸۶۰۰ ...

نمیدونم

ترسیدم ببینم

میذارم بعد کنکور میبینمش🫠

تعهدی بومی گزینیه فقط هم تراز مهمه رتبه مهم نیست استان به استان هم فرق داره،مثلا استان ما تراز ۸۶۰۰ ...

کدوم استانین میتونم بپرسم؟