دخترم نمیذاره غر میزنه واس درس خوندنش انقد خسته م میکنه دگ این موردو خسته تر ازونم ک هرروز بگم بهشنم ...
ایجوری متأسفانه تموم نمیشن . مجابش کن براش توضیح بده . تابستون حتما پیگیرش باش تا تموم شه
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
اره تابستون حتما نابودشون میکنمخیلی توضیح میدممثل باباش بی تفاوت و ریلکسه
ان شاءالله. موفق باشی عزیزم
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀