2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا ببینید این شپشه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 55 پست
باید هر روز وقت بذاری تخم ها رو در بیاری. موها کوتاه باشه که راحت تر

دخترم نمیذاره غر میزنه 

واس درس خوندنش انقد خسته م میکنه دگ این موردو خسته تر ازونم ک هرروز بگم بهش

نمیدونم چطور خارششو تحمل میکنه

دخترم نمیذاره غر میزنه واس درس خوندنش انقد خسته م میکنه دگ این موردو خسته تر ازونم ک هرروز بگم بهشنم ...

ایجوری متأسفانه تموم نمیشن . مجابش کن  براش توضیح بده . تابستون حتما پیگیرش باش تا تموم شه 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تابستون حتما نابودشون میکنمخیلی توضیح میدممثل باباش بی تفاوت و ریلکسه

ان شاءالله.  موفق باشی عزیزم 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

نیست

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اسی متاسفم ولی شپشه نابالغه

جدی؟ چیکار کنم الان یعنی؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اسی متاسفم ولی شپشه نابالغه

این ۴ تا پا داره شپش مگه ۶ پا نیست؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚