2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا ببینید این شپشه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من حتی قید خونه مادرشوهرمو میزدم؛ تحمل شپشو ندارم ؛ دردسر داره

اومد عکسه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
شامپو لیندان اسپری شونه همه اینارو انجام میدمتموم لباسا و‌روتختی و رو بالشتی شسته میشه دوباره پیدا م ...

ببین تا تخم هاشونو از بین نبری تموم نمیشن هر تخم بعد یه هفته میشه شپش بالغ

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

شپش 6 تا پا داره و رنگ تیره. فکر نمی‌کنم شپش باشه 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
بنظرم خودم کامل پاکسازی میکنم فقط وقتی خییییلی کوتاه میشه موهاش از بین میرن

باید هر روز وقت بذاری تخم ها رو در بیاری. موها کوتاه باشه که راحت تر

اومد ولی خیلی تارهاگ از موهات افتاده شپشه

نمیدونم از کجا افتاد از بالا افتاد انگار 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚