2777
2789
عنوان

کنکوری ها چه کردی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 125 پست
سلام وقتتون بخیر من تجربیم تراز کلم4100 شد تراز کل فرهنگیان 7700 تراز کل معرفی به مرحل هارزیابی5590 ...

سلام اره از۵هزار به بالا مجاز میشن 

چون زیر۵هزار شدی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اختصاصی ۸/۴۰۰شد

شایستگی معلمی ۸/۱۰۰

نهایی هارو خوب دادم شانس قبولی دارم?

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
سلام اختصاصی ۸/۴۰۰شدشایستگی معلمی ۸/۱۰۰نهایی هارو خوب دادم شانس قبولی دارم?

من خیلی خیلی ناراحتم دبیری مدنظرم شهرم امسال جذب نداره😭😭💔💔💔

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
سلام اختصاصی ۸/۴۰۰شدشایستگی معلمی ۸/۱۰۰نهایی هارو خوب دادم شانس قبولی دارم?

حتماااا

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.