2777
2789
من سال پیش برای اولین بار شرکت کردم و قبول شدم خداراشکر❤

خیلی برات خوشحالم عزیزم.

میشه لطفا یه مقدار راهنمایی کن چطور برنامه ریزی میکردی برای خوندن همه درسا؟ من یه روز یه کتاب اختصاصی میخونم، فرداش تخصصی، پسفرداش عمومی. تا همه کتابا تموم شد. اما الان هیچ کدوم یادم نمونده. چون خیلی زیاد بودن و از خوندن هر کدوم تا مرورش دو سه هفته فاصله شده مثلا. تو هر روز چطور درسا رو تقسیم میکردی و تو هر هفته چطور؟

ممنون میشم راهنمایی کنی

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
خیلی برات خوشحالم عزیزم.میشه لطفا یه مقدار راهنمایی کن چطور برنامه ریزی میکردی برای خوندن همه درسا؟ ...

ممنون

پک نوین استخدام خریدم خلاصه دروس با ویس و جزوه بود بهمراه تست

نصف روز اختصاصی و نصف روز عمومی میخوندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال پیش برای اولین بار شرکت کردم و قبول شدم خداراشکر❤

اینم بگم من دو تا بچه کوچیک دارم و خب کارهای خونه و آشپزی و ... هم هست و کلا غریبم و به شدت دست تنها... اما توکلم به خداست. میخوام تو این وقت باقیمونده همه تلاشمو بکنم. 

ممنونپک نوین استخدام خریدم خلاصه دروس با ویس و جزوه بود بهمراه تستنصف روز اختصاصی و نصف روز عمومی می ...

تخصصی چی؟

بعد تو هرروز یه اختصاصی میخوندی یا مثلا دو تا درسشو؟

تخصصی چی؟بعد تو هرروز یه اختصاصی میخوندی یا مثلا دو تا درسشو؟

تخصصی فرصت نشد زیادبخونم

من برنامه مشخصی نداشتم

مثلا درس فنون شروع میکردم چند تا درسش میخوندم بعد میرفتم عمومی اونم چند درس میخوندم بعد برمیگشتم فنون 

تخصصی فرصت نشد زیادبخونممن برنامه مشخصی نداشتممثلا درس فنون شروع میکردم چند تا درسش میخوندم بعد میرف ...

متوجه شدم، دستت درد نکنه عزیزم، انشالله همیشه موفق باشی. 

متاسفم که اینو میگم. ماها رکب خوردیم انگار. آموزگاری هم ظرفیت کم شده و هم همه ی رشته ها نمیشه شرکت کنه مثل دفعه ی قبل. از صبح اعصابم خورده!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تخصصی فرصت نشد زیادبخونممن برنامه مشخصی نداشتممثلا درس فنون شروع میکردم چند تا درسش میخوندم بعد میرف ...

اون پکی ک تهیه کردین مربوط به رشته لیسانس خودتون بود؟

از کجا تهیه کردین؟