اگه کسی قبل ازدواجش اذم خوبی نبوده باشه اما ازدواج کرده باشه و پایبند باشه این یعنی اینکه گذشته اش اهمیتی نداره برای همسرش و اگر تکرار کنه مهم جلوه میکنه؟
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی طرف تو گذشتش اشتباه کرده و با ازدواج ادم خوبی شده و الان مهمه اون گذشته برای همسرش؟
خب این موضوع به همسر بستگی داره
برا بعضیا مهمه برا بعضیا نه
من باشم گاهی اذیت میشم شایدم اصن نتونم تحمل کنم
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
البته اگه منظورت از آدم خوبی نباشه این باشه که با دیگران رابطه ج داشته باشه برام ازاردهندست
ولی اگر منظورت هر کار بد دیگه ای باشه نه مهم نیست اینکه الان آدم خوبیه برام ارزشمنده