2777
2789
عنوان

اگه خوده گذشتت رو میدیدی چی بهش میگفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 40 پست
دقیقا رفیق صمیمیم بعد هشت سال بخاطر یه دلیل مزخرف کل رفاقتمون رو تموم کرد و راز هامو به همه گفت

کاش زود تر میفهمیدیم به کیا میگیم دوست

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقاااا و خیانت از طرف دوست خیلی حس بدیه:))))

از بدم بدتره از اینجور ادما متنفرم دوستم ادعا دوست بودن داشت ولی وسیله هامو که خیلی دوستشون داشتمو از قصد خراب میکرد یا برمیداشت میداخت سطل زباله رفت کلی دلمو شکوند

از بدم بدتره از اینجور ادما متنفرم دوستم ادعا دوست بودن داشت ولی وسیله هامو که خیلی دوستشون داشتمو ا ...

واییییی تو چقدر شبیه منی:)))

دوستم یدونه دستبند از این قلب جدیدا مامانم واسه روز دختر واسم خرید خیلی اون دوسش داشت یه روز بهش دادمش گفت میرم عروسی برش می‌گردونم رفت و برگشت گفت وای ببخشید دستبند تیکه تیکه شد:)))

کلا دوبار هم دستم نکردم:)

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

واییییی تو چقدر شبیه منی:)))دوستم یدونه دستبند از این قلب جدیدا مامانم واسه روز دختر واسم خرید خیلی ...

خیلی خیلی خیلی درکت میکنم همچین دوستایی  به درد سطل زباله میخورن اینا ذره ای انسانیت ندارن

خیلی خیلی خیلی درکت میکنم همچین دوستایی به درد سطل زباله میخورن اینا ذره ای انسانیت ندارن

دقیقا همشون حسودن

ولی خب تنها رفیقم بود بخاطر همین تحملش میکردم🥲💔

مثلاً یبار دیگه من وارد رابطه شدم بعد ایشون هم با پسره حرف میزد و بهش میگفت عشقم و اینچیزا😐💔همیشه درحال رقابت بود🤦‍♀️

درکل همچین رفیقایی اصلا بدرد نمی‌خورن

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

دقیقا همشون حسودنولی خب تنها رفیقم بود بخاطر همین تحملش میکردم🥲💔مثلاً یبار دیگه من وارد رابطه شدم ...

کاش فقط حسود بودند خوشحالم که همچین ادم سمی رو از زندگیم بیرون کردم همیشه حسود بودند و مانع پیشرفت

میگفتم ب ظاهر آدمیزاد هستند و در باطن لباس گرگ تنشون هست💔💔💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چقد وایب خوبی دادی❤️😂🥹

اخر شب خیلی خوشحالم کردی منم باهات که صحبت کردم هروقت اعلان میومد جواب دادی لبخند میزدم بهترین هم صحبتی