2777
2789
چند وقته جدا شدی خسته شدم از زندگیم شوهرم بیخیاله کاری نیست پر توقعه بهش میگم سرکار برو میگه به تو ر ...

هشت ساله. تحقیر کردن فقط یکی از رفتاراش بود چون خودش به شدت حقیر و احمق بود

قلب یک زن اقیانوسی عمیق از رازهاست🩵
خوانوادم هستن ولی این فامیله میگه میرم میگم دختره خول بود فلان بود میترسم حرف فامیل پدر مادرمو از پا ...

بزار بره بگه ..خونوادت مگه نمیبینن طلاهاشونو فروخته شوهرت.. مطمعن باش نمیان حرف اونو باور کنن..

من ک اگ خونواده میداشتم یه دیقم تحمل نمیکردم این مردای هارو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان میگه بری میرم عدم تکمین میگیرم پدر مادرت با التماس میارنت همینجا مگه میتونه این کارو کنه؟

منظورم از رفتن قهر کردن ک نیس..‌ منظورم اینه برو مهریه تو بزار اجرا شکایت کن... بگو نفقه نمیده خرجی نمیده.‌

اگه قهر کنی بری از خونه اره میتونه

میدونم عین روز برام روشنه از جدایی میترسم از حرف و حدیث از این که کاری نکنه بلایی سرم نیاره

دیوونه ای اگه بخاطر ترس و حرف مردم بمونی... خودم چون سوختم و موندم و پیر شدم دوس ندارم بقیه به اجبار بمونن و تحمل کنن..

بازم هرطور صلاحه..امیدارم بهترینا برات اتفاق بیفته دوست خوبم🌱🫂

خب نمون دیگ.. برو شکایت کن بگو میخام جدا شم ب این دلیل .. بقیه مگه چجوری جدا میشن..توام مث بقیه..لاز ...

انقد دلم ازش پره 

انقد. حالم ازش بده هر شب دعا می‌کنم بمیره 

خودم باورم نمیشه یه روز بخوام دعا کنم کسی بمیره