2777
2789
عنوان

سفیدی مو ورنگ نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 69 پست
کلا رنگ میکنه موهارو دیگه مشکیشو مامانم داره روز اول مشکی پر کلاغیه بعد از هر بار حموم رفتن رنگش کمت ...

چه خوب 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه دسته جلوی موهام جوگندمی شده خودم حس میکنم بهم میاد و جذابم کرده 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من ماه قبل مراسم تدفین بودم یه خانمی 55 ساله اینطورا کل موهاش سفید بود پسرونه هم کوتاه کرده بود دو ن ...

منم راستش تواین مدت مادرشوهروخواهرشوهرحتی مامانمم هی گفتن زوده ازالان ولی  تابه الان توجه نکردم 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
کلا رنگ میکنه موهارو دیگه مشکیشو مامانم داره روز اول مشکی پر کلاغیه بعد از هر بار حموم رفتن رنگش کمت ...

بعد اونوقت زبری وخشکی که رنگ مو به مو میده رو این نداره؟؟؟ چون شامپوی حتما نرم تر هم هست نسبت به رنگ مو

منم یه دسته جلوی موهام جوگندمی شده خودم حس میکنم بهم میاد و جذابم کرده

😍😍 ایول  حالا توشهریورعروسی داریم تصمیم دارم همین موهارومدل کنم

😍😍 ایول حالا توشهریورعروسی داریم تصمیم دارم همین موهارومدل کنم

خیلی شیک میشه 

ما ها که موهامون تو جوونی سفید شدن امضای خودمونو داریم تو موهامون 😎👌🏽

یع نسخه ای هم تو یوتیوپ دیدم حتا و قهوهتایم خیلی که رنگ طلایی میداد روی سفید خودم هنوز امتحان نکردم ...

من همش مشکی پرکلاغی میکردم دوامش دوهفته بود