2777
2789
عنوان

سفیدی مو ورنگ نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 69 پست
اون که هیچی عزیزم استرس و غم و غصه تاثیر داره مال من شانسم ژنتیکیه.😞😞حالا فکر کن شوهرمم همینه دیگه ...

ماهم خواهر

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه همش تحت تاثیرحرف مردیم ایندفعه ۳ماه مقابله کردم ونزاشتم فقط امروزازشوهرم پرسیدم نظرت چیه بر ...

خوبه که میتونی. من از حرف بقیه فراریم. ترجیح دادم هر ماه رنگ کنم تا اینکه سفیدام بزنه بیرون و توچشم باشه.. احساس میکنم بقیه بهم ترحم میکنن😔😔😔😔😔😔

اون که هیچی عزیزم استرس و غم و غصه تاثیر داره مال من شانسم ژنتیکیه.😞😞حالا فکر کن شوهرمم همینه دیگه ...

😆😆😆😆

بچه هات احتمالا زال دربیان

حالا مادر من عاشق بچه های زال 

اگر حالت مش داره اصلا دست نزن خیلیا اینطوری دوست دارن کلی هزینه میکنن براش

ارخ فعلا نخ نخ البته نخ نخ پرلابه لای مشکیه

خوبه که کنار اومدی ..منه لعنتی ازشون فراریم.. باور میکنی موهای مادرشوهرم بااینکه انقدر غمو غصه داره ...

بیشترژنتکی هست سفیدی موها

خوبه که میتونی. من از حرف بقیه فراریم. ترجیح دادم هر ماه رنگ کنم تا اینکه سفیدام بزنه بیرون و توچشم ...

راستش بیشترازوقتی پیجای عزت نفس ونچرالی رودنبال کردم وخانمای شیک رودیدم باموهای جوگندمی یکم حس بتری پیداکردم ولی بشدت روحرف شوهرم ضعف دارم اگه بگه بهت نمیاد سریع اعتمادبنفسم پایین میاد خداکنه نگه😂😂😂