2821
2789

کلا چطور میتونم آهنگ بریزم داخلش و گوش بدم ؟ باید موزیک پلیر نصب کنم ؟ از اپ استور باید بخرم یا رایگان هم هست جایی؟

ببخشید سوالاتم ابتدائیه . تا حالا گوشی ios نداشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رادیو جوانو از app store گرفتم  با اون اهنگ گوش میدم  آنلاینم میشه گوش بدی باهاش

خب اینجوری هر بار باید آهنگ دانلود کرد درسته؟

نمیشه مثل گوشی های اندرویدیم وصلش کنم به سیستم و آهنگ هایی که از قبل دارم رو بریزم داخلش؟

خب اینجوری هر بار باید آهنگ دانلود کرد درسته؟ نمیشه مثل گوشی های اندرویدیم وصلش کنم به سیستم و آهنگ ...

نه

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
خب اینجوری هر بار باید آهنگ دانلود کرد درسته؟ نمیشه مثل گوشی های اندرویدیم وصلش کنم به سیستم و آهنگ ...

اره باید هربار دانلود کرد سریعم دان میشه

نمیدونم امتحان نکردم تاحالا

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم وای فای مدام روشنه. هی خاموشش میکنم. باز دو سه دقیقه بعد اتومات روشن می ...

نبايد روشن بشه ايراد از گوشيه فكر كنم

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

بچه ها خودمونیم ios خیلی ادم رو محدود میکنه. استفاده و کاربرد گوشی های اندرویدی که خیلی بهتر بود . من از اون گوشیم مثل فلش استفاده میکنم. هر چی میخوام میریزم داخلش و بعد به راحتی میتونم استفاده کنم. برنامه های فارسی بیشتری هم که براش هست.