2777
2789

حس حسادت رو نداشته باشین، ولی یجورایی ته دلتون یه حس عجیبی داشته باشین که انگار از چهره خودتون ناراضی باشین؟

من بعضی وقتا اینطوری میشم

چطوری این احساس رو از دلتون بیرون میکنید؟

امشب بعد از مدت ها این حس رو تجربه کردم 

دوست داشتم منم خوش چهره باشم

حتی رفتار آدما با آدمای خوشگل فرق میکنه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

برام مهم نیست

چون ادمای خوشگل عمدتا سطحی ان

و تحصیلات و موقعیت اجتماعی منو ندارن

نمیگم من بهترم

ولی خب زیبایی شاید ب اون صورت نداشته باشم و امتیازهای دیگه ای دارم

و بنظرم این با ارزش تره

چون خودم اون امتیازهارو بدست اوردم

ولی ی ادم خوشگل یا از موقع بدنیا اومدنش خوشگل بوده یا پول داده عمل کرده دیگه

افتخار خاصی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این خارجی مارجیارو میبینم همچین حسی دارم میگم خدا با ما یه خصومت شخصی داشته احتمالا😆حداقل انقد پ ...

من با ایرانیا

مثلا ساغر نمیدونم می‌شناسی یا نه

خیلی خوشگله

مثلا حسی که بهش دارم حسادت نیست

فقط میگم ای کاش منم اونقدر خوشگل بودم

وقتی خودمو خوشگل تصور می‌کنم یه حس خیلی خوبی داره

آدمای خوشگل بنظرم خودشون از همه بیشتر از زیبا بودنشون لذت میبرن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اره همش دلم میخواد عمل زیبایی وفیلرو... اینا انجام بدم یعنی فک میکنم با اونا زیباتر میشم لامصبا معیا ...

دقیقا

بعضی وقتا احساس میکنم با عمل هم اون نوع زیبایی رو میخوام بدست نمیارم.

برام مهم نیستچون ادمای خوشگل عمدتا سطحی انو تحصیلات و موقعیت اجتماعی منو ندارننمیگم من بهترمولی خب ز ...

میدونی من خودمم زیبایی رو یه افتخار نمیدونم

یه امتیازه بنظرم

از همون بچگی توجه بیشتری بهشون میشه، همینم باعث میشه خیلی حس خوبی نسبت به خودشون داشته باشن

بنظرم خوده اون آدمای زیبا خیلی بیشتر از بقیه از زیبایی خودشون لذت می‌برن

آره اینکه خودت سطح بالا باشی و براش تلاش کردی قطعا خیلی بهتره