خانوما من ۱۲ هفته ۲ روزمه رفتم سونوگرافی گفت احتمالا بچه دختره اما به نظر شما تو این هفته دقیق معلوم میشه یا همینجوری یه چیزی گفت
هرگز به کسی حسادت نکن : بخاطر نعمتی که خدا به او داده : زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹 🤗خدایا شکرت 🤗
بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....
نمیشه تو ۱۲ هفتگی تشخیص داد مگر اینکه خیلیییی حرفه ای باشه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
درصدشو نگفت من پرسیدم اونم همینجوری گفت احتمالا دختر
هرگز به کسی حسادت نکن : بخاطر نعمتی که خدا به او داده : زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹 🤗خدایا شکرت 🤗