2777
2789
عنوان

وای بچه ها حالم خیلی بده

208 بازدید | 18 پست

از دست شوهرم هنوز لبم یموقع میلرزه از چشمام اشک میاد . من امروز با مادرمو خواهرم رفتیم برا عقد دختر داییم من یه لباس بگیرم چون نداشتم بعد قیمت مناسبم خریدیم نسبتا  بخشی خودم دادم بخشی مادرم داد گفتم میدم اومدم خونه شوهرم کلی سر و صدا داد و بیداد و دستشو اورد جلو مثل زدن گفت اگه مریص نبودی میزدمت( اخه سال اول زندگی از رفتاراش و یهو ترسیدم ام اس گرفتم چشمام دو بینی پیدا کرد که گفتن شروعشه) حالا کلی داد و هوار و ...... گفت اصلا هم قشنگ نیست . ما موضوعی بود که مشاورم باید میرفت حلش میکرد که خوب شه ان شاالله تا الان نرفته ولی میگه میرم ) دیگه دلم موندن نیست امشب ان قدر دارم گرفگیه میکنم اصلا حالم بد شد نتونستم یه لقمه غذا بخورم 😭😭😭😭😭😭😭😭

راستش میگه من غرور دارم چرا مثلا کسی باید بده اول فک کرد خواهرم داده گفتم خب میدیم بهش بعدم ولی مادرم خریده بود که مادرم گفت این کارت مشترک من و خواهرته. حالا اینا بنظرم مهم نیست رفتار شوهرم خیلی بده ان قدر حالم بده که نمیدونید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه نداری خوب  جدا شو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من جات بودم همون موقع که مریضم کرد راهمو ازش جدا میکردم

😢با من البته خیلی اخلاقاش بهتر شد اما باز امشب..😢 . یجوریم هست که ادم دلسوزی میکرد واسش😓اگه نیاد مشاور دیگه ....... واقعا چون اون مشکلی که میگم باید حل شه اینجا نمیتونم بگم 

سال اول دیدی اینجوریه چرا موندی باش🥺تازه بابت بیماریت تحقیر تمام کرد و اصلا انگار نه انگار که مقصرش ...

یجوریم هست ادم میگفت خب اشتباه کرده پشیمونه ... یادمه دکتر گفت مریضم گریه میکرد واقعا احساسیه و پشیمون میشه ولی باید بیاد مشاور برا اون موضوعی که نمیتونم بگم بهش فرصت داده بودم اما امشب خیلی دلم شکسته شد میگفت لباست قشنگ نیست حتی 😓😢