2777
2789
ناراحت شدم كه چرا جوابشو ندادم 

ادم میسوزه ولی تو شعورتو در حد اون پایین نیاوردی خیلی خوبه

بعضیا بع همه گیر میدن چادری به مانتویی مانتویی یه چادری بدون اینکه احترام قایل شن

بعضیا چه مانتویی چه چادری تو‌خیایون به من یا مامانم بایت یه خنده چشم غرهمیرن

منم تنها کازی که میکنم مستقیم تو چششون زل میزنم‌تا خودشون خسته میشن

She is everything I ever wanted.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت شدم كه چرا جوابشو ندادم  

نه عزیزم کار خوبی کردی جواب ندادی....البته من در این موردها برام شاید برعکسش پیش اومده باشه...یا مثلا تو رانندگی یکی بی دلیل حرف نامربوط زده باشه...هر وقت جواب دادم بعدا پشیمون شدم...چون احساس کردم شان خودم رو تا حد اون طرف پایین آوردم...آدم همیشه باید شان خودش رو حفظ کنه

چرا انقد ما ایرانیا با نگاه کردن مشکل داریم😐  هیچ جای دنیا اینطوری نیست😐 ناخوداگاهم نگ ...

تموم دنیا یه نگاه کوچیک هم ایراد داره.

تو یه کشوری بود یادم نیست اگه به کسی زل بزنی و‌اون طرف برگرده نگات کنه باید یه لبخنپ بزنی و سرت و بزگردونی وگرنه خون به پا میسه😑

اون كه بي شعور بردنش رسوند چادر يا بي حجاب يا لخت مهم نيست مهم اينه شعور داشته باشيم 

عزیزم دقیقا مهم همینه👏

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

عزیزم شرایط بدی داریم. مردم صبح به صبح با یه عالمه مریضی روحی و خشم فروخورده از خونه میان بیرون. پارسال خانوم همسایه مون داشت ماشینش رو از پارک در میاورد یه خانوم دیگه اومد زارپ خوابوند زیر چشمش. جالبه بدونی اونی که زده بود پزشک بود. ولی مریض بود دیگه. خانوادش تا یه ماه با گل و شیرینی میامدن خونه همسایه مون از دلش در بیارن. 

تموم دنیا یه نگاه کوچیک هم ایراد داره. تو یه کشوری بود یادم نیست اگه به کسی زل بزنی و‌اون طرف برگرد ...

آره یه بارم من با یه دوست ایتالیایی رفته بودیم خرید...نمی دونم ایتالیایی ها همشون اینجور عین ما خاله زنکن یا این دوست من اینجور بود برگشت دو تا خانوم رو نگاه کرد یه چیزی به من گفت (من حواسم نبود دقیق چی گفت ولی فک کنم صندل داشتن گفت اینا رو ببین تو سرما چی پوشیدن ) خانومها برگشتن عجیب نگاه کردن و گفتن مشکلی هست چرا نگاه می کنید!!! اونم همون لبخند زد گفت نه هیچی شما رو نگاه نمی کردیم!!! (یه شهر کوچیک آلمان بودیم)

آره برا منم عجیب بود هم حرکت دوست ایتالیایی هم آلمانیها...دیدم عین خودمونن اوناهم!

کلن درست نیست به کسی خیره شی اصن دلیلی نداره.

حالا استارتر فک‌نکنی با شماما نه!

من مثلا گاهی از لباس کسی تو‌خیابون خوشم میاد یکم نگاه میکنم باز سرمو میچزخونم دوباره نگاه میکنم

چون هم‌طرفو معذب میکنم‌هم‌بی احترامی پیش میاد

تموم دنیا یه نگاه کوچیک هم ایراد داره. تو یه کشوری بود یادم نیست اگه به کسی زل بزنی و‌اون طرف برگرد ...

نه منظورم اینه که ما دیگه خیلی شورشو دراوردیم مگه جنگه اخه😐😒😂

ما با کوچکترین چیزام مشکل داریم باهم مهربون نیستیم به نظرم از کاه کوه میسازیم😊

دقیقا   اونجا  کاناداست 😀😁  منم  اینجا  گاهی  وقتا  اگر  مانتو  و  یا  روسری  یکی  بنظرم  جالب  باشه   اولا  سعی  میکنم  زیر  چشمی  نگاه  کنم   اگرم  طرف  متوجه  شد  حتما  یه  لبخند  میزنم    و  اگر  موقعیت مناسب  باشه  فوری  میگم   روسریتون یا  مانتو تون  خیلی  خوشگله     که  سو تفاهم  نشه   

تازه   ثو کانادا   پلیس  هم  خبر  می کنن   که  از  نگاه  این   من  آب یوز  شدم   کلی  مشکل  پیش  میاد    😂😀😁

خدا یا به مردم یه جو شعور عطا کن. واقعا برای اون خانوم متاسفم :/

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.