termeeeee مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 عنوان بارداری با بی بی چک منفی | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 57 پست کسی بوده بی بی چک منفی داشته باشه و بازدار باشه خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت 1396/11/28 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو۷۸ عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 875 سه روز گذشته من بعد یک روز منفی دادنشون نداد ولی بعد یک هفته مثبت شد☺ ❤خدایاشکرت بخاطر همسرخوبم و دخترکوچولوم❤
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 قربونت محبتت🙏 امروز انقدر گریه کردم که چشام باز نمیشه انشالله عزیزم میدونم چی میگی سخته به خصوص حرفای اطرافیان که از همه سختره.دکتر چی میگه? خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 من بعد یک روز منفی دادنشون نداد ولی بعد یک هفته مثبت شد☺ خدا کنه منم همینطور شم خیلی امیدوار بودم الان همش گریه میکنم😔 خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 عزیزم میدونم چی میگی سخته به خصوص حرفای اطرافیان که از همه سختره.دکتر چی میگه? الان ۶ ماهیه دکتر دارو گیاهی میرم هم شوهرم ضعیفه هم خودم تنبلی دارم خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4576 انشاله دعام کنین🙏😔 واست 14 تا صلوات فرستادم عزیزم مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
بانو۷۸ عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 875 خدا کنه منم همینطور شم خیلی امیدوار بودم الان همش گریه میکنم😔 امیدتون به خداباشه خداخیللی بزرگه.فقط ازخدابخواید.ان شاالله زوددامن همه منتظراسبزمیشه🤗😃 ❤خدایاشکرت بخاطر همسرخوبم و دخترکوچولوم❤
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 واست 14 تا صلوات فرستادم عزیزم عزیزیممنونم❤❤❤❤ خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 الان ۶ ماهیه دکتر دارو گیاهی میرم هم شوهرم ضعیفه هم خودم تنبلی دارم دوست خوبم اگه دوست داشتی 10تا بسته نمک برای سلامتی آقا امام زمان عج نذر کن.من خودم از این نذر خیلی جواب گرفتم. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 امیدتون به خداباشه خداخیللی بزرگه.فقط ازخدابخواید.ان شاالله زوددامن همه منتظراسبزمیشه🤗😃 ممنون عزیزم انشاله خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 دوست خوبم اگه دوست داشتی 10تا بسته نمک برای سلامتی آقا امام زمان عج نذر کن.من خودم از این نذر خیلی ج ... که چکار کنم؟ نمیدونم چجوریه؟ خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 که چکار کنم؟ نمیدونم چجوریه؟ 10)تا بسته نمک برای سلامتی امام زمان عج نذر کن بگو که ان شاله بچه دار شدی ببری امامزاده پخش کنی. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 10)تا بسته نمک برای سلامتی امام زمان عج نذر کن بگو که ان شاله بچه دار شدی ببری امامزاده پخش کنی. اهان ممنون حتما خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
الهام19 عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 1793 اهان ممنون حتما سلام عزیزم خوبی چه خبر؟نگرانتم یه جوابی بده 😔 خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی