termeeeee مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 عنوان بارداری با بی بی چک منفی | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 57 پست کسی بوده بی بی چک منفی داشته باشه و بازدار باشه خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت 1396/11/28 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4576 سه سال شده😭واسم دعا کنین انشالله که همین ماه هستی عزیزم. توکلت به خدا باشه گلم. برای خیلی ها یه هفته بعد بی بی چک مثبت می شه.😘 مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 التماس دعا😔 چشم عزیزم حتما سر نمازم دعات میکنم.چند وقته اقدامی? خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
اتنا۸۵ عضویت: 1396/04/22 تعداد پست: 643 چند وقت بعد تاخیرت بی یی چک مثبت شد؟ بخدا یادم نیست اخه الان پسرم ۱ سال و ۸ ماهشه
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 نه عزیزم علایمی نداشتم همیشه هم منظم بودم اگر پریودات منظمه چرا از نمیدی؟؟؟ من دوبار از ب ... میترسم 😔 اونم منفی شه😭 خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 منم برام پیش اومده ولی باردار نبودم و بعد 15 روز تاخیر پریود شدم. منو بگو که امروز روز سیزدهم ... من تاخیر بندرت داشتم تو این سه سال شاید این سومین بار باشه خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 چشم عزیزم حتما سر نمازم دعات میکنم.چند وقته اقدامی? نزدیک سه سال😭😭😔 ممنون عزیزم خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 بخدا یادم نیست اخه الان پسرم ۱ سال و ۸ ماهشه خدا حفظش کنه🙏🙏🙏 خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 انشالله که همین ماه هستی عزیزم. توکلت به خدا باشه گلم. برای خیلی ها یه هفته بعد بی بی چک مثبت می شه. ... انشاله دعام کنین🙏😔 خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 نزدیک سه سال😭😭😔 ممنون عزیزم فدات شم اصلا خودتو ناراحت نکن خدا خیلییی مهربونه ان شالله به حق صاحب زمان باردار باشی. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
عسل_عسل_عسل عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 882 نزدیک سه سال😭😭😔 ممنون عزیزم سلام عزيزم ايشالله به زودى خبراى خوب ميدى انتظار خيلى سخته دليلش چيه كه سه ساله باردار نشدين؟
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 عزیزم مشکلت چیه مگه خودت یا همسرت 😑 جفتمون 😔این مدت همش تحت درمان بودیم دعا کنین تموم شه این انتظار خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
atlass عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 2390 جفتمون 😔این مدت همش تحت درمان بودیم دعا کنین تموم شه این انتظار ایشالله یه ماه صاحب نظر بشین عزیزم الهی امین
atlass عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 2390 جفتمون 😔این مدت همش تحت درمان بودیم دعا کنین تموم شه این انتظار ایشالله این ماه صاحب نظر بشین عزیزم الهی امین
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 فدات شم اصلا خودتو ناراحت نکن خدا خیلییی مهربونه ان شالله به حق صاحب زمان باردار باشی. قربونت محبتت🙏 امروز انقدر گریه کردم که چشام باز نمیشهانشالله خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
termeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 سلام عزيزم ايشالله به زودى خبراى خوب ميدى انتظار خيلى سخته دليلش چيه كه سه ساله باردار نشدين؟ ممنون عزیزم دعام کنینمشکل که زیاد بوده تحت درمان بودیم ولی نتیجه ای انگار نداشته😔 خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت