دختر_خوشبخت_موفق مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 2043 عنوان بسه بگرد 55 بازدید | 5 پست بسه بگرد من واسه تو عمرم و جنگیدم مرگم و با چشم خودم دیدم ...🫠دلم میخوادت کجایی؟! دلم خودت و میخواد دلم بوت و میخواددلم چشات و میخواد دلم موهات و میخواددلم نگاهتو میخواد دلم ، دل کوچولوم بغلت و میخواد سفتتتت و حکم بغلم🫂پیدام کن...☘️ 1404/03/12 | 20:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14701 بهش پیام بده کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دختر_خوشبخت_موفق مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 2043 بهش پیام بده منتظرش میمونم اون بده من نمیتونم پیام بدم بهش 🥲کاش پیدام کنه کاش ببینتممم بودنش تو زندگیم اشتباه اشتباههه
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14701 منتظرش میمونم اون بده من نمیتونم پیام بدم بهش 🥲کاش پیدام کنه کاش ببینتممم بودنش تو زندگیم اشتباه اش ... مگه رابطتون لانگ هس کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دختر_خوشبخت_موفق مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 2043 مگه رابطتون لانگ هس نه اتفاقا خیلی نزدیک همیم خیلییی ( کنار خونه مامان جونم زندگی میکنه)میشه گفت تقریبا هفته دوبار هم و میبینم و بدون تفاوت از کنار هم رد میشیم ی نگاه میندازیم بهم
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14701 نه اتفاقا خیلی نزدیک همیم خیلییی ( کنار خونه مامان جونم زندگی میکنه)میشه گفت تقریبا هفته دوبار هم و ... 🥲💔 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون