2777
2789

همیشه از بابام پول میگیرم خسته شدم 

میگم میخوام برم مغازه کار کنم مخالفه البته خودمم تا به حال جرات نکردم این کار رو امتحان کنم مطمئنا اگه برم دیگه گیر نمیده الان مخالفه

دنبال مشاوره شدن هم رفتم ولی نشد

نمیدونم چیکار کنم 

شمع درست میکنم ولی پول چندانی  نداره و وقتشم ندارم همش شمع درست کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقم پر خرج تره آشپزی رو دوس دارم ولی خوب پول نمیشه

میشهههههه مگ ندیدیییی این همه بلاگر آشپز ک معروف شدن مک ندیدی خانمای ک غذای خونگی دارن وای خوشبحالت پیدا کردی علاقت رو من ک علاقمند پیدا نمیکنم

میشهههههه مگ ندیدیییی این همه بلاگر آشپز ک معروف شدن مک ندیدی خانمای ک غذای خونگی دارن وای خوشبحالت ...

اخه دانشجو ام و این علاقم اصلا بهش مرتبط نیست

برای همین فرصت نمیکنم 

دنبال یه کاری مثل مشاوره کنکور شدن میگردم ولی باز نمیشه 

وگرنه خودم آشپزی رو خیلی دوس دارم 

اخه دانشجو ام و این علاقم اصلا بهش مرتبط نیستبرای همین فرصت نمیکنم دنبال یه کاری مثل مشاوره کنکور شد ...

دانشجوی ؟ کتاب اومدنم بهر وی بود از سایت داداش رضا بگیر بخون 

بنطرم دانشجوییت رو ول چون علاقه ای بهش نداری و هیج جایی هم نمی‌رسی ریسک داره این کار ولی از کجا معلوم موفق شدی تو اشپزی؟

ترید عالیه هم هرجای دنیا باشی میتونی پول در بیاری هم تو خونه فقط باید اموزش درست ببینی من خودم اشتباه زیاد داشتم اما بلاخره به درامد رسیدم اونم با اموزش درست و خب اشتباهم اینجا بود که پول دوره دادم درحالی که اموزش درست رایگان داخل یوتیوب بود چنل IR_TRADE منو به درامد رسوند ویدیو هاش استراتژی های واقعا گاربردی و عالیه