2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب در تهران

55 بازدید | 9 پست

بچه ها برادرم ۲۱ سالشه مشکل روحی روانی داره؛مثلا خجالتیخ یا در خلوت خودش میخنده و....خواستم بدونم کسی تو اقوام و خانواده شما کسی اینطوری بوده ؟؟پیش چه پزشکی بردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی یک مقدار راجبش بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمک کنم

از مدرسه که راهنمایی بود ترک تحصیل کرد و رو آداب اجتماعی مثلا خوش بش کردن با مهمون توانایی کلامی نداره و مهمونا میخان بیان و صدای زنگ در خونه رو شنید میره خودشو پنهون میکنه.یا تو جمع صحبت نمیکنه.تو خلوت خودش حرف میزنه زیر لب و گاهی میخنده و گاهیم سرشو تکون میده رو به پایین یا برای دقایقی به زمین نگاه میکنه.بخاطر ترک تحصیل یسری از امورات روزمره حساب وکتابو تازه امسال یاد گرفت ولی آدم زرنگیه.مثلا خیانت ها و خیلی مسائل اجتماعیو میفمه.

از مدرسه که راهنمایی بود ترک تحصیل کرد و رو آداب اجتماعی مثلا خوش بش کردن با مهمون توانایی کلامی ندا ...

شاید دوست ذهنی داره حرف میزنه با خودش و درون گراست

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

شاید دوست ذهنی داره حرف میزنه با خودش و درون گراست

اها.الان مادرم بردش دکتر، دکتر گفت که اینو زودتر بایستی میاوردی و گفت باید ۷و۸ روز بستری بشه.پیش یه روانپزشک برد که فک نکنم تو کارش خوب باشه.میگ این یه سال دیگ با این اوضاع از سر نادونی یه چی میخوره خودشو میکوشه😐🥺