2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

120 بازدید | 16 پست

سلام!من یه حدودده سال پیش رابطه داشتم بایه نفرکه شناختی روش نداشتم!اصلابه بیماریهای جنسی فکرنمیکردم یعنی خبرنداشتم چیزی به اسم بیماری جنسی هست!بعدازاینکه رابطه ام قطع کردم،پریودام نامنظم شدوافتادم لکه بینی!چندباری دکتررفتم ولی هیچوقت معاینه نشدم وفقط قرص ال دی تجویزکردن!موقت خوب میشدم!یک بارسال ۹۸ پاپ اسمیردادم وهمه چیزخوب بودحتی کچکترین عفونتی هم نشون نداد!موندوپارسال من یه خاستگارداشتم وهمه حرفامون بهم میخوردومونده بودجواب قطعی من که هی صبراومد!خدایاچرااینطورمیشه!من چندین سال پیش یه برآمدگی مثل پرزحوله روناحیه داخل واژنم داشتم ولی اهمیت نمیدادم!بعدرفتم توپاپ که داده بودم دیدم یه جاهست نوشته اچ پی وی ولی تیک نداشت گفتم ببینم این چیه؟دیدم زده زگیل تناسلی فقط نابودشدم!چه روزهایی کشیدم فقط گفتم بایدخودکشی کنم!رفتم پیش دکتروازم پاپ واچ پی وی گرفت بعدیه هفته جواب اومدباترس بازکردم دیدم پاپ زده التهاب متوسط واچ پی وی منفی زده!امامگه خیالم راحت میشد!رفتم پیش یه متخصص دیگه وگفت که نه این زگیل نیست عکسش روبه دکترکرمی ودکترجباری هم دادم اوناهم ردکردندزگیل رو!دکترگفت توزخم داری وانتی بیوتیک دادوبعدسه چهارهفته پیش یه متخصص دیگه رفتم اون معاینه کردوگفت من زخم نمیبینم!ولی لکه بینی وعفونت قارچی دست ازسرم برنمیداشت!فقط میخواستم بمیرم کارم گریه وخودزنی بودتویه محیط کوچک بدون امکانات!اخریه دکترگفت چون لکه بینی داری بایدکلپوبشی!منم رفتم پیش متخصص آنکلوژی وکلپووبیوپسی شدم!ده روزبعدجوابش اومد!سونوواژینال هم دادم!بردم منشی بردنشون دادبرگه بیوپسی دادگفت خوبه!گفتم دارویی چیزی؟یهوگفت عمل مردم فقط!بعد گریه کردم تااجازه دادبرم پیش دکتر!گفت یه پولیپ تشخیص داده شده بایدعمل بشی شستشو!منم میترسم انجام بدم!دوره قبل که پریودشدم اصلابین سیکلم لک ندیدم!ولی ایندوره دوروزپاک بودم والان ده روزلک دارم! میدونیدسمت چپ واژنم رووقتی پاک میکنم بادستمال نخی کمی فشارمیدم خون میده الان امروزکمی بیشترشده لکه بینیم!نگرانم!همش فکرم سمت سرطان ومیترسم آبروم پیش خانوادم بره اونادرجریان غلط کاری من نبودن!توروخداسرزنشم نکنیدکه چراکردم که خودم نه ماه دارم این کاررومیکنم وزندگی برام شده جهنم!فقط میگم به نظرشمامن نگران اچ باشم یانه؟دوباربه دکترآنکولوژی زنان گفتم گفت نه بندازدور!ولی بازم نگرانم!چرالکه بینیم قطع نمیشه؟

عزیزم شما میگی ده سال پیش رابطه داشتی پس الان هر مشکلی داری فک نمیکنم به رابطه ی ده سال پیشت ربطی داشته باشه...بیماری زگیل تناسلی هم اصلا ارتباطی با خونریزی و لکه بینی نداره...شاید هرمونات بهم ریخته شاید فیبروم یا کیست داشته باشی...به نظرم لازم برو پیش یه دکتر زنان بگو برات یه آزمایش هورمونی بنویسه و همچنین به نظرم بهتره سونوگرافی رحم و تخمدانم انجام بدی عزیزم...

عزیزم شما میگی ده سال پیش رابطه داشتی پس الان هر مشکلی داری فک نمیکنم به رابطه ی ده سال پیشت ربطی دا ...

عزیزم ماه قبل انجام دادم سونوروز۴ قاعدگی یه قسمتی ازرحم کمی ضخامت داشت که گفت احتمالاپولیپ ولی من که چندبارسونوداده بودم هیچوقت پولیپ روتشخیص نداده بودند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شما میگی ده سال پیش رابطه داشتی پس الان هر مشکلی داری فک نمیکنم به رابطه ی ده سال پیشت ربطی دا ...

تازه هفته پیش پیش متخصص زنان نزدیک خودمون رفتم بازم جهت اطمینان جواب بیوپسیم روبردم اونم گفت خوبه وموردی نداره!من نگرانم که اچ دارم!یاحتی اگه پولیپ اونم ازرابطه بوده باشه

نگران نباش اگه این چیزایی که میگی بود دکتر تشخیص میداد و بهت میگفت...منم قبلا ضخامت رحم داشتم و بعضی اوقات لکه بینی داشتم و رگه های خونی بین ترشحات ولی خب یه مدت دارو خوردم و بهترم الان...ولی در کل ضخامت بالای رحم باعث اکه بینی میشه عزیزم...

ان شاءالله که چیزی نیست. اگه خدای نکرده چیزی بود بالاخره بعد این همه سونو و آزمایش مشخص میشد‌. 

بعدم عمل هم بخوای بکنی خونوادت مگه میخوان بفهمن تو مثلا ده سال پیش چیکار کردی ؟ بگو مشکل زنانه برام پیش اومده. برا همه ممکنه پیش بیاد. 

نذر صلوات بردار برا حضرت ام البنین. هم دلت آروم میشه هم ان شاالله کمکت میکنه خوب بشی...

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

الانم چون نمیتونم نمازبخونم اعصابم خورد!والامن سوزش وخارش ندارم حتی ترشحات بدبو!ترشحاتم یه بوی خیلی ...

اتفاقا اگه خدای نکرده چیزی باشه اول ترشحات تغییر میکنه‌. بگردید بازم یه دکتر دیگه برید. بیخودی نری زیر عمل. 

ولی هر چی هست  ربطی به ده سال پیش نداره. چون میگی سال ۹۸ پاپ اسمیر دادی خوب بودی. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

اتفاقا اگه خدای نکرده چیزی باشه اول ترشحات تغییر میکنه‌. بگردید بازم یه دکتر دیگه برید. بیخودی نری ز ...

پاپ اسمیرم خوب بودولی لکه بینی روداشتم!دیگه دکتری که رفتم پیشش فوق تخصص آنکولوژی برای یه کلپویه ماه طول کشیدنوبت بهم بده

پاپ اسمیرم خوب بودولی لکه بینی روداشتم!دیگه دکتری که رفتم پیشش فوق تخصص آنکولوژی برای یه کلپویه ماه ...

مشکل هورمونی نداری؟ منم این ماه یعنی اردیبهشت پریودم ۱۰ روز طول کشید‌. دو سه روزم لکه بینی داشتم. حدود ۸ روزم پریودم جلو افتاده بود‌ . من همیشه تا همین ماه پیش پریودام ۷ روزه بود. روز پنجم ششم دیگه لک بود و روز هفتم دیگه پاک بودم. ولی این دفعه یعنی پریود ماه اردیبهشتم ۱۰ روز شد‌. روز هشتم که دیدم همچنان خونریزی دارم ترسیدم رفتم دکتر‌. البته دکتر عمومی . گفت یبار اشکال نداره ولی اگه سیکلای بعدم تکرار شد باید بری آزمایش. ممکنه مشکل هورمونی باشه. برا قطعشم گفت مفنامیک اسید بخور. ولی من نخوردم میخواستم خودش بند بیاد.که دیگه روز دهم تموم شد. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲