2777
2789

چشم و ابروت خیلی قشنگه یک کرم پودر یا ضد آفتاب رنگی بزن با بالم لب نچرال و طبیعی عکس پس زمینه هم اصلا خوب نیست کلا از عکس پروفایل گذاشتن خوشم نمیاد ولی برای خودت اینجوری عکس بگیر

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی میکاپ کن یا فیل تر بذار اشکال نداره که

وقتی ک میخوام بذارم با فیل.تر میذارم پرو ولی خب خیلیی تغییر میکنم بنظرم 

از چه فیل.تری استفاده کنم انقدر تغییر نکنم نمیدونم

فک نکنم

من می شناسمت؟؟؟؟

پس الکی نمی خوام خوشحالت کنم

مطمئن باش دروغ نمی گم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

وقتی ک میخوام بذارم با فیل.تر میذارم پرو ولی خب خیلیی تغییر میکنم بنظرم از چه فیل.تری استفاده کنم ان ...

چندتا رو امتحان کن ببین کدوم بهتره 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

با فی.لتر یه عکس گرفته بودم گذاشتم میشه ببینین این الان چطوره واسه پروف ؟

نه این خوب نشده بک گراندت تاریکه خوب نیست 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...