2777
2789
عنوان

با اضافه غذا ها تون چیکار میکنید

453 بازدید | 41 پست

تو خونمون حدالامکان سعی می‌کنیم اضاف نیاد چون وعده بعدی غذای مونده کسی نمیخوره 

اضافه هاش میبرم پارک سر کوچه به گربه و سگ ها میدم 

اونجا سطل زباله داریم بااینکه منطقه خوبی هستیم ولی باز سگ و گربه زیاد میاد کنار سطل یا پارک...یه همسایه پر داریم ۲۴ساعته کوچه نشسته هر موقع میریم دم دره 

منم ظهر یه کم استخون بردم بهم فوش های خییییلی بدی داد اینا رو عادت دادی اینجا ،پدر منم بشدت عصبانی و خشن به پدرم چیزی نگفتم 

پیرمرده گفت خجالت نمیکشی منم گفتم انشالله از فردا میکشم گفت چی رو منم گفتم خجالت میکشم میارم توام رنگ میکنی بیکار اینجا نشستی...الان گریه میکنه هر کدوم از همسایه ها رد میشه پشت من بد میگه 

چرا بچه های این پیرمردا بهشون رسیدگی نمیکنن بخدا آدم پیر میشه عین بچه میشن خیلی اذیت میکنن آدمو 

میگم براش یه چایی ببرم از دلش دربیارم آهش نگیره منو فقط نفرین میکنه 

بخدا قصد من فقط شوخی بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وکیلی وایستادی با پیرمرد کل کل کردی

خیلی بده

راست هم گفته حق داره شما هم مثل  همسایه ما که  کوچه رو کرده پاتوق گربه ها شدید

متاسفانه برای گربه ها جگر می‌ریخت کار به سگ های گنده گنده رسید...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ازدلش دربیارب نظرم هرچی باشه سنوسالی ازش گذشته 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز