2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودید

140 بازدید | 16 پست

از سال دهم شروع کردم مشاوره گرفتن کلاس کنکور رفتن و روزی ۱۱ تا ۱۳ ساعت درس خوندن نمرات مدرسه هم خوب بودن نهایتاخیلی کمش ۱۸ 

سال دوازدهم یکم شل شدم و خب ۶ ماه درست نخوندم اما دوباره خودمو جمع کردم

(چون صمیمی ترین دوستم بی دلیل باهم بد شد از نظر روحی و روانی بهم ریخته بودم)

خلاصه شد کنکور اردبهشت و من رفتم سر جلسه کنکور و دیدم تستا رو بلدم ولی زمانو اصن نمیتونم مدیریت کنم (اون سه سال تست زماندار کار نکرده بودم) از هر دفترچه شاید ۵ تا تست درست زدم و تراز کنکورم شد ۴۶۰۰

تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم ولی ۴ ماه از درس فاصله داشتم چون توی اون سه سال استراحتی نداشتم 

وقتی دوباره شروع کردم دیدم خیلی سخت میتونم تمرکز کنم(قبلشم مشکل تمرکز داشتم اما شدت بی توجهی بیشتر شده بود)

وحشتناک وسواس گرفتم بودم نکنه یاد نگرفتم 

خلاصه با صحبت روانشناس قرار شد من برم روانپزشک و قرص مصرف کنم 

من از دی شروع کردم قرص خوردم و میتونم بگم قرصا منو بیهوش میکرد دوهفته اول کلا خواب بودم بعد به سختی رسیدم به ۷ ساعت ولی کل روز خواب الودگی زیاد بود 

این قضیه تا عید ادامه داشت عید خسته شده بودم از اون وضعیت و قرصا روقطع کردم

ولی ناامید بودم و کم میخوندم یا از غصه فق گریه میکردم 

امتحان نهایی هامو نمیگم بد ولی خیلی عالی ندادم کنکورمم بد شد تستای زیادی نتوستم بزنم 

بچه ها من خیلی دلم میخواد دوباره پشت کنکور بمونم اما نه مشاور راضی میشه نه خانوادم 

حیفه چون درسم خوبه هدفمم داروعه ولی همه میگن تو یکسال کاری نکردی که سال بعد بکنی شما ها جای من بودید به حودتون فرصت دوباره میدادین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بحث فرصت دوباره دادن نیست.

آیا می‌توانید در مواقع حساس خودتون رو قانع کنید که فشار رو تحمل کنید و در شرایط سخت از پس درس خوندن بربیاید؟

چون سال بعد هم ممکنه شرایط دیگه‌ای پیش بیاد که وضعیتتون رو دچار مشکل کنه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

بحث فرصت دوباره دادن نیست.آیا می‌توانید در مواقع حساس خودتون رو قانع کنید که فشار رو تحمل کنید و در ...

راستش الان که دوباره شکست خوردم همش به خودم میگم باید حقمو از کنکور بگیرم و اون خواستنه بیشتر شده به نظرم میتونم خودمو قانع کنم 

راستش الان که دوباره شکست خوردم همش به خودم میگم باید حقمو از کنکور بگیرم و اون خواستنه بیشتر شده به ...

پس بسم الله.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

از همین میترسم ولی الان مثه یه بچه ایم که نتونست هنوز حقشو بگیره 🙂

شاید حقت نبوده.

اینکه مدرسه نمره خوبی داشتی

دلیل نمیشه رسته حوبی بیاری

شما حتی مدل تست زنی هم بلد نبودی..ک توی کنکور زمان بندی حیلی مهمه.

واقع بین باش

شاید مشاور نمیتونخ اینقدر رک بهت بگه

از منم نازاحت نشو

💕

شاید حقت نبوده.اینکه مدرسه نمره خوبی داشتیدلیل نمیشه رسته حوبی بیاریشما حتی مدل تست زنی هم بلد نبودی ...

اون سه سال فقط تست اموزشی میزدم تازه امسال تست زماندار شروع کردم بزنم 

نه عزیزم این واقعیت منه چرا ناراحت نشم