2777
2789
عنوان

پسر چشم ابرو مشکی یا بور و رنگی

156 بازدید | 12 پست

خودم نوجوون بودم بور دوس داشم

الان مشکی دیگه سنم رسیده به ازدواج😂 و سلیقم بهتر شده

یه جک هم تو اینستا دیدم بر نخوره محض شوخی

دختری که بور دوس داره مثل پسراییه که پلنگ دوس داره😂

تعداد رای : 12
نظرسنجی
مشکی جوووووووووون
9
75%
بور
1
8%
مشکیییییییلعحبغخیغیجهرکعژنژنغژگخذگخرغژخغطهفظخغژجهزجهبجعژجعژجهرکهزمع
1
8%
مششششششششششششکککککککییییییییییییییییییی
1
8%

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر عاقل و با اخلاقی باشه، رنگ مو و پوست اصلا مهم نیست.. بعد چند ماه عادی میشه برا آدم

اون که قطعا

محض سرگرمی 

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بور اخه بنظرم قشنگ نمیاد برای آقا

ولی تو فامیل یه بور داریم واقعا جذابه

چشم ابرو مشکیِ جذاب دوست دارم نمیدونم‌ متوجه منظورم میشی یا نه اما چشم ابرو مشکیِ عادی نمیخوام از ای ...

منم منظورم چشم ابرو مشکی جذاب

بور جذاب نمیخوای؟😂

سلیقه ایهباید به سلیقه هم احترام گذاشت

آره نظرسنجیو ببین سلیقه اکثرا مشکی

منم منظورم چشم ابرو مشکی جذاببور جذاب نمیخوای؟😂

نچ😂از پسر بور بدم‌ میاد

حالا چشماش رنگی بود اوکیه اما مو و ریش بور باشه خیلیی بدم میاد

من تو زندگیم هروقت از چیزی بدم میومد برام اتفاق میفتاد انشالله که این اینطور نشه😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نچ😂از پسر بور بدم‌ میادحالا چشماش رنگی بود اوکیه اما مو و ریش بور باشه خیلیی بدم میادمن تو زندگیم ه ...

مو رویشای پسر فامیل خرمایی شده نظرت چیه

وای نه فقط مشکییییه طوری داریم نظرسنجی میکنیم انگار دم در منتظرن حالا🗿

😂😂آره صف کشیدن منتظرن ما تایید کنیم