2777
2789
عنوان

کسی هست تو ازمایشگاه کار کنه

44 بازدید | 2 پست

سلام دوستان   من یک ماه پیش یک نمونه مغز و استخوان تحویل ازمایشگاه دادم  قرار بود حدود ۱۵ روز بعد جوابش بدن  الان یک ماه گذشته  تقریبا

از همون تاریخی که تو بدگه برای حواب زدن  من زنگ میزنم  چند روز اول  میگفتن نه اماده نیست  بعد چند روز می پیچوندن   که تاخیر خوردن و فلان  یا  کلا حواب تلفن رو نمی دادن  الان دیگه زنگ زدم  منشی گفت  ساعت ۳  بیا براش  و چون من تو یه شهر دیگه زندگی می کنم  حدکد ۶۰۰ کیلومتر فاصله دارم گفت  الان شلوغه  شنارت بدی برو ساعت ۳ زنگ بزن جوابش واتساپ میکنیم برات  از اول گفتن جواب سیستمی  برات لینک میاد  ولی الان  گفتن نیومده برات چون نمودار و اینا داره   نزدیک ساعت ۲ زنگ زدن که دکتر انکولوژییست نمونه  ازمایش cbc برات ننوشته  چون دکتر نیگه بایدcbcباشه  تا مقایسه کنم و حواب نهایی رو بدم

بعد گفتم دکتر لام محیطی گرفته  همون روز نمونه برداری  گفتن  عکس لام و برگه که نوشته دکتر رو بفرست

بعد گفتم  جواب رو اطلاع نیدیم  که ندادن هنوز

یه ماهه من شب و روز ندارم 

الانم دیگه  حتی با این همه تاخیر سر دووندن  حس میکنم الکی میخان یه جواب بدن و معتبر نیست  میگم نکنه  نمونه خراب شده و .....

الان کسی هست تو ازمایشگاه کار کنه

میخواستم بپرسم اصلا چنین چیزی ممکنه

بعد  یه جا من خوندم بیومسی ها  رو دور نم ندازه ازمایشگاه   نگه میداره برای مدتی   ایا درسته

شاید بتونم نمونه رو ببرم ازمایشگاه معتبر دیگه ایی

در ضمن تشخیص دکتر  هم موقع لام محیطی   هم   اون  مایعی که از  مغز استخوان رو لام  کشت دادن  انداخت زیر میکروسکوپ  بیشتر روی  مگالوبلاستیت  انمیا  بود   کمبود ب ۱۲

علایم بیمارمن هم بهد امپول ب ۱۲  و  چند تا  قرص مولتی ویتامین که یه  ماهه نصرف میکنه برطرف شده  مثل خستگی  رنگ پریدگی  بی انرژی  در ظاهر که خیلی خوب شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان