تهش گوزت در میاد اگه هر چقد ژل خالی کنی رو خودت و اینا پیر چسویی ته تهش پس به اسلام رو بیار تا روحت ...
الان تو مسلمان شیعه هستی که اینجور داری حرف میزنی واقعا بعیده از یه مسلمون شیعه نه به حسین حسین گفتن آت نه به طرز حرف زدنت بعدم کی گفته من ژل خالی میکنم اگه تو میمونی پس چرا داری الکی گناه یکی دیگه را میشوری مسلمون سرت تو کار خودت باشه غیبت فضولی نکن
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@niniyar لطفا تاپیک اسی رو پا کنین چون عکسشو گزاشته ممنون
صفحه چند عکس هست بردارم؟
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
من دخترم. اگه ل.زم باشم حتی که نیستم نمیرم با پیرزن ها میرم با ترگلها 🤌 بعدشم گناه است این کار تهمت ...
دیدم تو تاپیک هات دوست پسر داری همچین دم از اسلام زدی که گفتم راهبه ای چیزی هستی آفرین برو خدا روزیت جای دیگه بده خواهر ماشاالله مسلمون امروزی هستی تمام اصطلاحات هم بلدی از نه همجنس گرا فارسی را پاس بداریم
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐